Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Τα μπαλόνια της οργής

 



 

Τεράστια απήχηση είχε το δημοσίευμά μας σχετικά με τα μπαλόνια εγκαινίων  που εναπόθεσε νέο ΠΟΛΥΚΑΤΆΣΤΗΜΑ   σε κάδο απορριμμάτων



,μετά τον κυκλικό κόμβο προς Λουτράκι . Τα μισά μάλιστα  έμειναν εκτός κάδου  Σαββατο  βράδυ και Κυριακή . Ενέργεια που θεωρήθηκε ασεβής προς το περιβάλλον και την τουριστικότητα της περιοχής. Προφανώς οι υπεύθυνοι  του εδώ πολυκαταστήματος ενήργησαν αλόγιστα ή επιπόλαια. Στην συνέχεια όμως δεν θεώρησαν σωστό να ζητήσουν έστω μια απλή συγνώμη για αυτή την ακατατανόητη πράξη τους αφού προβλέπεται σαφέστατα  τι έπρεπε να κάνουν . Από την επεκτασιμότητα στο θάμα που αναδείξαμε  φαίνεται ότι ο κόσμος δεν θεωρεί και ότι καλύτερο τέτοιες συμπεριφορές. Μια συγνώμη έστω και κατόπιν εορτής δεν θα έβλαπτε.

 

5 σχόλια:

  1. Μηπως πρεπει να δει η ποεοδομια και την νομιμοτητα των κατασκευων που εγιναν; γιατι απο οτι ακουσα δεν τηρηθηκαν πολλες πολεοδομικες διαταξεις οπως η ραμπες, η εισοδος-εξοδος, το υψος κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ελέγχονται όλα, θα ελεγχθεί κι αυτό.
      π.χ. Η πίσω πλευρά του πρόσθετου κτίσματος της εκκλησία
      (Α. Νικάνδρου) στην Αριδαία-στην πλευρά του πρακτορείου εφημερίδων- έχει μια κεκλιμένη ράμπα πάνω στο πεζοδρόμιο το οποίο καταλαμβάνει ξεδιάντροπα και στην ουσία το καταργεί σε όλο το μήκος του κτίσματος. Μια οφθαλμοφανέστατη παρανομία.
      Όλοι το βλέπουν χρόνια τώρα και όλοι κάνουν ότι δε βλέπουν.
      Αχόρταγοι άρπαγες με βαθιές τσέπες ή με μαύρα ράσα που δεν έχουν τσίπα στηρίζονται στην ανοχή, το φόβο και την άγνοια του κόσμου.
      Τυχαίο άλλωστε ότι γεμίζουν κάνοντας ουρές τα μαγαζιά και "μαγαζιά" τους;

      Διαγραφή
  2. Άμεσο έλεγχο του νέου καταστήματος από την Πολεοδομία.Η Αλμωπία δεν θα γίνει η μπανανία του Νομου μας.Αν αυτοί οι κύριοι,από την πρώτη μέρα δεν σέβονται,ούτε τους πελάτες τους,ούτε το περιβάλλον,τότε τι αλλο άραγε μας περιμένει στο απώτερο μέλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου αλλά...
      Η Αλμωπία τώρα θα γίνει Μπανανία ε; Ενώ μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα και ήρθαν αυτοί οι κακοί και μας χαλάσανε ε; Εμάς τους αθώους που είμαστε υπόδειγμα πολίτη!
      Όλοι οι άλλοι σεβόμαστε και φροντίζουμε το περιβάλλον ε;Τι γίνεται στα δάση οέο εδώ και χρόνια; Δεν έχεις ακουστά ε;
      Όλοι οι άλλοι σέβονται τους πελάτες ε;Μιλάμε για τον ορισμό του σεβασμού!
      Κι αν θες ξεμύτισε λίγο από την Αλμωπία και θα δεις τι είναι Μπανανία με ... 10 αστέρια Μισελέν.
      Γήπεδα με νεκρούς, τρένα με νεκρά παιδιά και όλοι όμως δεν ανέχεστε τον κάδο του συγκεκριμένου καταστήματος!
      Τςςςςςς! Άρχοντες!
      Υ.Γ Κανείς δεν αθωώνει το συγκεκριμένο κατάστημα ή όποιον πράττει ανάλογα, αλλά και κανείς δε χάφτει τις υποκριτικούς αλαλαγμούς των "ευαίσθητων" ιθαγενών της φυλής Μούγκα Μούγκα.

      Διαγραφή
  3. ολοι πλακα κανετε, ολα στην ελαδα ειναι μπανανια το μαγαζι σας πειραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)