Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Για δες ποιος μιλάει


 

Γράφει ο ΑΝ.Α.Π.

κ. διευθυντά

Με συγχωρείτε που μέσα σε λίγες ημέρες σας απασχολώ ξανά. Ασφαλώς και είναι πολιτική πατάτα η πρεμούρα του δημάρχου Αλμωπίας  να καθίσει στο πιο νευραλγικό πόστο  των Λουτρών , πρόσωπο που κατηγορείται εκ των υστέρων  για σωρεία ποινικών αδικημάτων .

Μέχρι στιγμής όμως  αυτό φαίνεται να είναι άσχετο με την άσκηση των καθηκόντων της. Ασφαλώς και έχουν χρέος να απολογηθούν για την υπόδειξή της στο πόστο αυτό , αυτός ή αυτοί που την πρότειναν , χωρίς μια περαιτέρω έρευνα. Πρακτικά βέβαια θα ήταν αδύνατον προφανώς , αφού  και τα πιο εξειδικευμένα κλιμάκια της αστυνομίας χρειάστηκαν 5 χρόνια να συνδέσουν την φερόμενη συμμετοχή της στην συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση.

Όμως να βγαίνει και να πανηγυρίζει περί δικαίωσης  ο προηγούμενος δήμαρχος  και πρόεδρος των λουτρών  ξεπερνάει κάθε όριο. Μιλάει ο άνθρωπος που κατά γενική ομολογία έκανε την χειρότερη θητεία. Μιλάει αυτός που εξ αιτίας του  παραμένει κλειστό το Εστιατόριο των Λουτρών ,ενώ το Αναψυκτήριο (αλλά και πολλά κτίρια της λουτρόπολης) έχουν εκκρεμότητες. Αντί να ζητήσει συγνώμη  και να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του , βγάζει και γλώσσα από πάνω

 Μιλάει αυτός που από την πρώτη μέρα επιχείρησε να βάλλει μέσα στο δημαρχείο από το παράθυρο και εντελώς μη νόμιμα  με ιδιωτικό συμφωνητικό , υποψήφια του συνδυασμού του που δεν εκλέχτηκε. Τόσο γρήγορα ξεχνάει;

Η σιωπή ενίοτε κ. Μπάτση , εκτός από χρυσός είναι και σεβασμός προς τους πολίτες

Ευχαριστώ για την υπομονή. 

ΑΝ.Α.Π,

Υ.Γ.

Όσο για τον σημερινό δήμαρχο  ασφαλώς και θα κριθεί.Για όσα του αναλογούν και όχι   για  τα πάντα

Υ.Γ1. Με την ευκαιρία να γίνει και ένας ουσιαστικός και ρεαλιστικός έλεγχος στα Λουτρά τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια

 Υ.Γ2  Να δούμε τελικά η κυρία γιατί κατηγορείται. Μήπως  για ασήμαντα μπροστά σε όσα δημοσιοποιούνται;

7 σχόλια:

  1. Ευτυχώς γιατί υπήρχε διάχυτη η ανησυχία ότι ο Χρήστος είχε χάσει τη φωνή του βλέποντάς τον έτσι άφωνο όταν πήγε ο Δένδιας στο Μπάχοβο.
    Ευτυχώς.
    Τυχερέ Δένδια τη γλίτωσες. Αν ερχόσουν τώρα θα σεξέσκιζε ο Χρηστός για τη συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι. Αντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίους φίλους (και συνεργάτες) έχει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιαζοντας το 2ο Υ.Γ σας, εχω να πω οτι , εαν η ασκηση των καθηκοντων της κυριας στην προηγουμενη δουλεια της ως γραμματεας ηταν να βρει καταλυμα RBNB σε τρεις φιλους του αφεντικου της που ηρθαν απο το εξωτερικο και ενας εξ αυτων ειχε σχεσεις με καποιον που εικαζεται οτι ανηκε σε εγγληματικη οργανωση, αποτελει ενδειξη κατα την αστυνομια οτι η κυρια αυτη ανηκει στην εγγκηματικη οργανωση , τοτε η μιση ελλαδα ειναι μελη εγκληματικων οργανωσεων.
    Επίσης θελω να σημειωσω την μεγαλη βιασυνη του κ. Μπατση να χαρακτηρισει καταστασεις και ανθρωπους πριν αποφανθει η δικαιοσυνη, αληθεια τι θα γινει αν κριθει οτι η συγκεκριμενη κυρια δεν εχει καμια αναμειξη, θα ζητησει συγνωμη ο κ. Μπατσης ή θα πληρωσει αποζημιωσεις σε πιθανη αγωγη που θα του ασκηθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραμματέας ήταν τελικά; Η διευθυντικό στέλεχος οπως την παρουσίαζαν; Γιατί ως τέτοιο ήρθε εδώ να μας δώσει τα «φώτα» της. Εκτός και εάν στα Λουτρά έψαχναν για γραμματέα.

      Διαγραφή
  5. ΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)