Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ»



 


Σχετικά με την επιστροφή των μηχανοκίνητων τμημάτων στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιστροφή των μηχανοκίνητων τμημάτων στις στρατιωτικές παρελάσεις αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που επιχειρούν τα τελευταία χρόνια να υποβαθμίσουν τη σημασία και τη δυναμική των παρελάσεων, προσβλέποντας εν τέλει στην κατάργηση τους.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έπραξε το σωστό, αποκατέστησε τη λογική, ικανοποίησε το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για μια παρέλαση κανονική και όχι κολοβή,  μια παρέλαση αντάξια της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Οι φτηνές δικαιολογίες περί ¨υψηλού κόστους¨ καταρρίφθηκαν από την ευγενική προσφορά των καυσίμων από ένα πατριώτη επιχειρηματία.
Υπάρχουν ασφαλώς και οι αντίθετες φωνές, αυτές των ψευτοκουλτουριάρηδων και των ¨προοδευτικών¨, που ενοχλούνται από τις παρελάσεις. Όχι βέβαια από όλες τις παρελάσεις, αλλά από αυτές που ενισχύουν το φρόνημα του λαού, την εθνική μας υπερηφάνεια, τις παρελάσεις που έχουν στο επίκεντρο την Πατρίδα.
Στην Ελλάδα ο εθνομηδενισμός έγινε πλέον μόδα, «φοριέται» παντού, φλερτάρει με την εξουσία. Εμείς που μεγαλώσαμε με άλλες αξίες και ιδανικά δεν βγάζουμε το εθνικό φρόνημα στο σφυρί. Γιατί η αγάπη για την Πατρίδα δεν έχει τιμή. Το εθνικό και πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων δεν κοστολογείται.»  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)