Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ¨ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



    Με τη συμμετοχή 82 συλλόγων από 7 χώρες ολοκληρώθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2013 το 4ο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ¨ στο Κλειστό Γυμναστήριο ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος όλες οι αγωνιστικές κατηγορίες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και με το ηλεκτρονικό σύστημα. Διοργανωτής ήταν η Ένωση TAEKWON DO Βορείου Ελλάδος με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
    Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο και πέτυχε τα εξής αποτελέσματα: την 4η θέση κατέλαβε ο Ναϊμ Μιχάλης και την 9η θέση ο Ιωαννίδης Ιωάννης (θέση που τον αδικεί καθώς δεν του δόθηκε καθαρός πόντος στο κεφάλι). Οι αθλητές αγωνίστηκαν πολύ καλά και αντιμετώπισαν δυνατούς αντιπάλους , γεγονός που αποτελεί πολύ καλή προετοιμασία ενόψει των Πανελλήνιων αγώνων.
    Ο σύλλογος προετοιμάζεται για τη διοργάνωση Διεθνών αγώνων KICK BOXING στις 10 Νοεμβρίου 2013 και στη συνέχεια για αγώνες TAEKWON DO. Επίσης έχει προσκληθεί να συμμετέχει σε Διεθνείς αγώνες στις 30/11-1/12/2013 στην Αλβανία.
    Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δραστηριότητα του συλλόγου στο www.indopoulos.gym και κάνοντας ¨like ¨ στη σελίδα www.facebook.com/indopoulos.gym


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)