Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ερωτήσεις Αν. Κόγιου στο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας




Ερωτήματα για το έλεγχο που γίνεται στο κολυμβητήριο Αριδαίας, την δωρεά αυτοκινήτου  από τον Ν. Ξενιτίδη που ματαιώθηκε και την στασιμότητα του στο θέμα του υδροηλεκτρικού σταθμού των Λουτρών Πόζαρ, έθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Κόγιος.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης επιβεβαίωσε τον έλεγχο για το κολυμβητήριο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι. Αν βγει πόρισμα και είναι ανακοινώσιμο θα δοθεί στη δημοσιότητα.
Για το θέμα του αυτοκινήτου από τον Νίκο Ξενιτίδη προς την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στη γραφειοκρατία. Αυτό θα μπορούσε να είχε λυθεί σύμφωνα με τον Ανδρέα Κόγιο , αρκεί να τηλεφωνούσαν στον Ν, Ξενιτίδη.
Ο Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών ,Γιάννης Ιωαννίδης , έκανε γνωστό ότι η άδεια εγκατάστασης είχε  λήξει και είχε γίνει έγκριση νέας άδειας.
Στις 24-1-2012 η αίτηση πήγε στο ΥΠΕΚΑ , ήταν όμως σε εκκρεμότητα το σχέδιο νόμου.  Με την ψήφισή του αναμένεται η έκδοση της νέας άδειας.
Το θέμα του υδροηλεκτρικού   , ήταν αιτία να ξεσπάσει φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ν. Αποστολίδη και Γιάννη Ιωαννίδη. Ο πρώτος αποκάλεσε ψεύτη τον δεύτερο , επειδή μέχρι σήμερα , τους έλεγε άλλα. Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Ιωαννίδης που ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό. Και επειδή Ο Ν.Αποστολίδης μιλούσε σε πολύ έντον τόνο ύψωσε και αυτός τη φωνή του λέγοντας:

Τι νομίζεις , Θα μας δείρεις ; Θα σε φοβηθούμε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)