Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Διαμαρτυρία του Ορφέα Ριζαρίου για τον διαιτητή του αγώνα με την Ελπίδα Έδεσσας


Παράπονα από τον διαιτητή κ . Πασλαμούσκα έχει ο Ορφέας Ριζαριίου για το παιχνίδι με την Ελπίδα Έδεσσας . Στο επίσημο site της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Διαιτητής σε αποστολή χαρακτηρίστηκε από πολλούς ο κ. Πασλαμούσκας ο οποίος κατάφερε να εξοργίσει για ακόμη μία φορά τους πάντες που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ριζαρίου. Ο εν λόγω διαιτητής θέλησε από την πρώτη στιγμή του αγώνα να κρατήσει 90 λεπτά την ομάδα μας μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων πραγματοποιώντας παράλληλα κατάχρηση κίτρινων καρτών σε βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο Α΄ ημίχρονο υπέδειξε 6 κίτρινες κάρτες σε βάρος ποδοσφαιριστών του Ορφέα και σε σύνολο 7 κάρτες, σε αντίθεση με τους αντιπάλους οι οποίοι σε παρόμοιες φάσεις δέχτηκαν μόνο 2 κίτρινες κάρτες με τον διαιτητή να αρκείται μόνο σε αμέτρητες συστάσεις προς αυτούς. Σαν να μην έφτανε αυτό, με όλα τα παραπάνω "κόλπα" ο κ. Πασλαμούσκας κατάφερε να φέρει την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή μας και να αρνηθεί 3 πασιφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδος μας τα οποία θα υποδείκνυε και ένας αρχάριος διαιτητής. Έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει σύγχυση στους παίκτες και στον πάγκο της ομάδος μας και να ξεσηκώσει σε βάρος του όλη την κερκίδα. Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η συμπεριφορά του προς τους επόπτες του (ήταν αλάνθαστοι στις υποδείξεις τους) αφού σε πολλές φάσεις αγνόησε τις υποδείξεις τους και τους έφερνε σε δύσκολη θέση, γεγονός που έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό από την κερκίδα.
Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι ο κ. Πασλαμούσκας δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να αλλοιώσει αποτέλεσμα σε αγώνα της ομάδος μας και συγκεκριμένα με την μέθοδο του μη καταλογισμού πέναλτι αφού και στην περσινή σεζόν στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Αλμωπό, προέβη σε αδικαιολόγητα λάθη όπου και πάλι έπαιζε με κλειστά μάτια.
Τέλος η ομάδα μας θέλει να δηλώσει για ακόμη μία φορά, ότι συνηθίζει επαινεί και χειροκροτεί τις άριστες διαιτησίες των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Πέλλας (βλ. αγώνα 8ης αγων. με Νέα Πέλλας) αφού έτσι μπορεί να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο του Νομού μας, αλλά δεν ανέχεται παρόμοιες διαιτησίας όπως αυτές του κ. Πασλαμούσκα. Κλείνοντας τονίζουμε ότι θα πρέπει κάποτε ο ρόλος των παρατηρητών των αγώνων να γίνει πιο ενεργός και η αρμόδια επιτροπή διορισμού διαιτητών να κρίνει τα μέλη της ορθά πριν από κάθε διορισμό.




2 σχόλια:

  1. κουραφέξαλα κομπλεξικων. Ο άριστος διαιτητης του αγωνα στοχοποιείται απο σκοπιμοτητα και μονο. Μεχρι προχθές διαμαρτυρονταν για 2 πεναλτυ, ενω τώρα εγιναν 3. μεθαυριο θα γινουν 4. Οτι τους κατεβει γράφουν για ναχαμε να λεγαμε. Δεν θελουν να καταλαβουν οτι ωμος με ωμο δεν στοιχειοθετεί πεναλτυ σε καμια περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ξέρεις όλα εσύ. Και επειδή μυαλό δεν βάζεις, στην Έδεσσα θα σου ρίξω 3μπαλο να την καταλαβεις καλύτερα την δουλεια...

      Διαγραφή

(3)