Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Α1 με λίγα λόγια




 15η αγωνιστική τελευταία ά γύρου



Γαλατάδες-Εθνικός Γ. 1-0 









Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός  Γαλατάδων που έκαμψε δύσκολα αλλά δίκαια την αντίσταση του Εθνικού  Γιαννιτσών που είχε δυο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ στο ά μέρος. Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Τσελεπή και τον Μανδάλη . Το γκολ του Καραφουλίδη στο 62΄έκρινε τελικά την αναμέτρηση
 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ     ΣΙΠΚΑΣ ΙΩΑΝ          ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Γ








Εδεσσαϊκός-Μάνδαλο 1-2
Ο Άγιος Βασίλης είχε τους τρεις βαθμούς για την Δόξα Μανδάλου , που πήρε και την…δόξα και την νίκη μάλλον δίκαια από τον Εδεσσαϊκό που ακόμα ψάχνεται . Μετά τα μισά του β μέρους τα νεύρα των Εδεσσαίων ήταν πολλά με αποτέλεσμα να έχουμε δεκάλεπτη  προσωρινή διακοπή περίπου του αγώνα  .Σκόρερ :
18΄0-1 Παπαχρήστου
50΄0-2 Γκότσης με πέναλτι
55΄1-2 Λαφαζανίδης
75΄αποβολή Λαφαζανίδης Εδ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤ         ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΝΙΚ    ΚΟΥΠΑΡΑΝΗ



Εξαπλάτανος-Πέλλα 1-0

 Πολύ ψηλά , παρά το κακό ξεκίνημα , βρίσκει ο ά γύρος την Δόξα Εξαπλατάνου , που φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση .
Η Πέλλα είχε δοκάρι με τον Στάρχο στο 32΄. Στο 40΄ο Ευριπίδης Παρτσανάκης και οι φίλαθλοι της Δόξας μισοφώναξαν γκολ ,αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε όχι και στοπ στο σουτ του Παρτσανάκη, που στο 59΄κατάφερε να ξετρυπώσει εκεί πουν δεν τον περίμενε κανείς και με κεφαλιά έκανε  το 1-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ Γ          ΠΙΛΤΣΗΣ ΦΑΝ         ΚΟΡΩΝΑΣ ΧΡ






Πρ. Ηλίας-Αλμωπός 1-3 

Βραβείο φλυαρίας στο ά μέρος για τον Αλμωπό και ουσίας στο β μέρος. Μπορεί οι γηπεδούχοι με τον Μποζίδη να πανηγύρισαν πρώτοι στο 47΄έμειναν εκεί όμως, διότι στο 50΄ο Παντελίσης ισοφάρισε σε 1-1.Στο 53΄ήρθε η σειρά του νεαρού Ορτζάνη να αποδείξει πόσο δεινός σκόρες είναι και να κάνει το1-2. Η σταθερή αξία , ο Θ. Ελευθεριάδης (Ραούλ) στο 75΄απλά έβαλε την σφραγίδα για την οριστική νίκη με το 1-3 που πέτυχε .Οι γηπεδούχοι από το 40΄έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ν . Τόπκα.
 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑΓΚΟΣ Ε   ΔΕΛΛΙΟΣ ΑΘ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘ


Ν. Μυλότοπος-Ελπίδα Εδ. 2-1
Πήρε …ελπίδες για την συνέχεια ο Ν. Μυλότοπος , αφού η Ελπίδα στο α΄μέρος πάθαινε …αλλεργία στην υπόθεση γκολ. Κάπως έτσι πήγε η κατάσταση  μεχρι το 75΄όταν ο Οφφίδης φώναξε παρών και 1-0 για τους γηπεδούχους . Οι φιλοξενούμενοι με τον Λεκκάκη  ισοφάρισαν στο 80΄, αλλά ο Βαϊρλής πέτυχε το 2-1 και έστειλε με νίκη την ομάδα να περιμένει το νέο έτος.


 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  :ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν       ΣΚΟΥΛΗΣ Ε ΣΤΑΜΑΝΙΚΗ ΜΑΤ


Όρμα -Ν.Πέλλα 3-0
Κάτι έπαθε η Όρμα τον τελευταίο καιρό και έχει γίνει αγνώριστη , προς το καλύτερο βέβαια . ΄Ετσι τρίβουν τα μάτια τους φίλοι και …οχτροί. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Νέα Πέλλα να ελπίζει έστω και στην ισοπαλία. Σκόρερ:
20΄1-0 Νούσης
25΄2-0 Παπαδόπουλος
75΄3-0 Νούσης
 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑΣ Α          ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΦΙΛ    ΜΙΣΚΟΣ Ε

ΠΑΟΚ Γ-Κερασιά 7-0
Το σκορ τα λέει όλα . Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την απογοητευμένη Κερασιά . Σκόρερ:
1΄1-0 Καπουσούζης
5΄ 2-0 Χαρμάνας
30΄3-0 Καπουσούζης
32΄4-0 Δημοσθένους
35΄5-0 Καπουσούζης
44΄6-0 Καλαϊτζής
65΄7 -0 Καπουσούζης
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Γ       ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ Α           ΒΕΛΚΟΣ Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)