Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος και ο Σταματίου από την Αναγέννηση ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ



Πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ η ομάδα


Πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ αλλαγής προπονητή μέσα στ Ην σεζόν για τα δεδομένα της Βʼ εθνικής η Αναγέννηση Γιαννιτσών που μετρά 4 αποχωρήσεις μέχρι στιγμής ενώ δεδομένο θεωρείτε ότι έχει κάνει ατομικό ρεκόρ αποχωρήσεων προπονητών.
Η Αναγέννηση  μετά τους Αλεξίου, Ζαλίκα και  Καμπερίδη και ο Κώστας Σταματίου αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Με δήλωση του την Κυριακή το πρωί αποχώρησε.  Η διοίκηση μάλλον περίμενε την αποχώρηση μια που αναζητά σύμφωνα με άλλα σαιτ  από την Παρασκευή τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με τις πληροφορίες εξετάζονται δυο- τρεις  περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών που έχουν εμπειρία από τη Football League. Και 2 τοπικοί με προϋπηρεσία στην ομάδα Την ίδια στιγμή οι παίκτες περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος μια που αυτά που τους δόθηκαν δεν τους ικανοποίησαν ενώ πάντα με άλλα δημοσιεύματα απειλούν με αποχή..
Τέλος πριν από λίγες μέρες ο πρώην γενικός αρχηγός κ Φαναράς παρέθεσε γεύμα στην ομάδα 2011-12 στους τότε προπονητές και  κάποιους δημοσιογράφους της ομάδος..

Γ. Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)