Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζει αυτές τις μέρες ο συνδυασμός του Χρήστου Μπίνου



 


Αυτές τις μέρες πρόκειται να συναντηθούν μέλη του συνδυασμού  ‘ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ», προκειμένου να αποφασίσουν την στάση τους για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Συνδυασμού , τα μέλη και μόνο αυτά αναμένεται να αποφασίσουν για τις παραπέρα κινήσεις. Οι τάσεις που επικρατούν μέχρι στιγμής , σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές είναι τρεις. Η μία επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο αυτόνομα, με την εκλογή νέου επικεφαλής , κατά προτίμηση τον Πασχάλη Κόϊο και εάν δεν δεχτεί τον Χρήστο Χουρσόγλου ή τον Δημήτρη Βέσκο. Η άλλη τάση εκτιμά , ότι αφού δεν επιθυμεί ο Χρήστος Μπίνος να είναι υποψήφιος, να ηγηθεί κοντινό πρόσωπο από το  στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Και τέλος αναμένεται να κατατεθεί η  άποψη -πρόταση  για να στηριχθεί και να στελεχωθεί , εφ όσον το επιθυμεί, ο Δημήτρης Μπίνος, την υποψηφιότητα του οποίου θεωρούν ως αξιόπιστη και με προοπτική νίκης. Το βέβαιο είναι ότι οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν σύντομα , για να μην χάσουν τα όποια «διαπραγματευτικά » τους ατού.

14 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ !!! ΤΙΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις μας πεις ποιος εισαι τοτε θα δουμε τι φουσκα εισαι ; Νεοπλουτε του συριζα .κυριε σαμαντη παρακαλω να το αναρτησετε

      Διαγραφή
    2. τεμπελακο ζορια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν εχεις δουλεψει ποτε στη ζωή σου αλλα καθηγητης στο ψεμα . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  2. ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ , ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ , ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ . ΕΝΑΝ ΑΡΔΕΩΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως εσυ σιγουρα δεν εισαι απο την Αλμωπια ουτε καν φυλλο δενδρου γιαυτο κρυψου στην ανωνυμια σου γιαννακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει και αλλη προτασι σαμανδη, απο ανατ. αλμωπια πρωην διευθηντης εθνικης τραπεζας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τιποτε απο τα γραφομενα του Πετρακι δεν ειναι αληθινο. Ο ανθρωπος με τα γραφομενα του λειτουργει σαν αβανταδωρος του Πασοη. Ηδητικη παρατξη [η αλμωπια μας ενωνει] δεν εχει αποφασισει τιποτε απολυτως. ολα θα γινουν οταν ερθει η ωρα.με πιθανοτερη εκδοχη να στηριξει τον πετυχημενο και ομορφο για δημαρχο ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o pio katalilos mpinos pasxalis anipsios toy takoyli na vali ton giotoy kai tin gyneka tou
      to xriso katsabidh , ton giakoup ere parti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.kirie petro min to kripsis

      Διαγραφή
  7. μηπωςαπο κωνσταντια λεω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΑΝ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα δε φτανει η αλεπου ......ειναι και αγιες μερες με τοση κακια να ξερεις πρωτα σε αυτον που την λεει επιστρεφει...ζητα και καμια συγχωρεση σκυψε λιγο το κεφαλι και μην μιλας ετσι για τοσο κοσμο ειδικα οταν εσυ εισαι 3χειροτερος τους

      Διαγραφή
  9. γιασου τακουλη αλεπου που ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,κ που σιγα μηνκανεις τοσες προσευχες σε βλεπει και οθεος και γυρισε απο την αλλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)