Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ του ΚΚΕ σε ΕΔΕΣΣΑ, ΣΚΥΔΡΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ    Με μαχητικές πορείες το προηγούμενο τριήμερο 15, 17 & 18 Οκτώβρη αντίστοιχα στις τρεις μεγάλες πόλεις  Έδεσσα, Σκύδρα & Γιαννιτσά, διαδήλωσε το ΚΚΕ εκφράζοντας τα αντιφασιστικά αισθήματα του λαού της Πέλλας.

Οι αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας Ζωντανά στις 16.00


      
    
Ζωντανά η ροή των αποτελεσμάτων των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας   στις 16.00
 Για τους φίλους του ραδιοφώνου πλήρης ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΟΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΆ ΠΛΓΙΕΣ ΒΟΡΡΑ

Δεν θα λειτουργήσει σήμερα το πρώτο πάτωμαΤο « πρώτο πάτωμα» συμμετέχοντας  στο πένθος για τον τραγικό χαμό, πάνω στο κέφι,  του αγαπητού συντοπίτη μας  δεν θα λειτουργήσει σήμερα  Σάββατο 19 Οκτώβρη .

Άιφνίδιος θάνατος Μεγαπλατανιώτη
Μάλλον από καρδιακό επεισόδιο έχασε τη Ζωή του ο Λάκης Καϊλάρης 50χρονών από τον Μεγαπλάτανο ο οποίος διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων κοντά σε τράπεζα στην οδό Λοχ. Ν. Παπαδοπούλου, στην Αριδαία. .

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για κλοπή ακτινιδίων στο Λιποχώρι
Ο δράστης αφαίρεσε 200 κιλά ακτινίδια από το αγρόκτημα ενός 46χρονου

Τα παιχνίδια στη 2η αγωνιστική της Α' Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ
 Για  σήμερα Σάββατο είναι προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο ΦΟΑ στο παιχνίδι που γίνεται 16:00 αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Κορινό ενώ στις 18:00 θα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες  αναμετρήσεις . Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

«Λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του εντόμου καραντίνας
Η ΔΑΟΚ Πέλλας, λαμβάνοντας υπόψη ότι την περίοδο αυτή γίνονται οι ενοικιάσεις καθώς και οι προετοιμασίες των αγροτεμαχίων για την νέα καλλιεργητική περίοδο ( 2013-2014 ), ενημερώνει τους καλλιεργητές

7-21