Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος στον Εξαπλάτανο


Θρήνος στον Εξαπλάτανο για τον χαμό του Κώστα Χρυσουλά σε τροχαίο στην Αθήνα .

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»Το μήνυμα ότι «ο Μακεδονικός αγώνας δεν ήταν υπόθεση μόνο των Μακεδόνων, αλλά ολόκληρου του Ελληνισμού» έστειλε χθες (Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης,

Ξενικά η λειτουργία του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας (Αγροτικό ΕΤΕΑΝ).

 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος συγχρηματοδότησης του Ταμείου

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στα εγκαίνια του νέου «Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καρυδιάς Καπετάν Άγρας-Αντώνης Μίγκας»

 
Στα εγκαίνια του νέου «Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καρυδιάς Καπετάν Άγρας-Αντώνης Μίγκας» που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (19/10) στην Καρυδιά Εδέσσης, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τους Τούρκους το 1912, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Δήμου Πέλλας, σε συνεργασία με την Δημοτική Χορωδία του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ» Ωδείου Γιαννιτσών, διοργάνωσαν την Κυριακή 20-10-2013 στις 19.00’,στο κατάμεστο Πνευμαικού Κέντρου της πόλης μας,  Χορωδιακή Συνάντηση, στην οποία έλαβαν μέρος εκτός από την τοπική Δημοτική μας Χορωδία και οι:

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός για κλοπή και κατοχή πακέτων λαθραίων τσιγάρων στη Δάφνη ΠέλλαςΣυνελήφθη την Κυριακή  (20.10.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας 59 ετών, για κλοπή και κατοχή πακέτων λαθραίων τσιγάρων.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΕΡΩΠΟΣ 27-37

«ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ»

Στους Προμάχους ο Ανδρέας Κόγιος
Στον πανηγυρικό Εσπερινό  της μονής του Αγίου Ιλαρίωνος που πανηγύριζε ,

Βλήμα σε δρόμο των Προμάχων

Σε θρίλερ εξελίχθηκε χθες Κυριακή …βλήμα που προφανώς κάποιος τοποθέτησε σε δρόμο του των Προμάχων 

Πανηγυρίζει το μοναστήρι των Προμάχων

 

Πανηγυρίζει σήμερα η Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων. Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός , ενώ σήμερα τελείται πανηγυρική Θεία Λειτουργία.      

7-21