Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε δημιουργικά η νέα θεατρική σεζόν για το Εδεσσαϊκό Θέατρο.Άρχισαν οι εγγραφές για το παιδικό και Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι. Τα μαθήματα ήδη ξεκίνησαν.

Εκδηλώσεις στην Ξιφιανή

Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθούν στην Ξιφιανή Αλμωπίας.

Βραδυά εξελίξεων . Δείπνοι στην ΄ΑψαλοΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επίκειται σε λίγο δείπνος σε πασίγνωστη ταβέρνα της Αψάλου 

Κατήγγειλαν τον Παράσχο Τσάνταλη στο ΣΔΟΕ στην εισαγγελία πρωτοδικών Έδεσσας και  στην Εισαγγελία ΑθηνώνΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ  ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !!!

Εναέρια διανομή εμβολίων/δολωμάτων Λύσσας στην Αλμωπία

Ανακοινώνεται ότι από τις 11 Οκτωβρίου ξεκίνησε το πρόγραμμα εναέριας διανομής εμβολίων/δολωμάτων για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της Λύσσας, σε 24

Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Δήμου Novaci στον Δήμο Αλμωπίας   


Τη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Novaci της F.Y.R.O.M., με επικεφαλής το Δήμαρχο Lazar Kotevski. (αριστερά)  Σκοπός της επίσκεψης ήταν η πορεία της συνεργασίας στα πλαίσια εφαρμογής της πράξης «Lhi-Lna» , η οποία είχε υποβληθεί από κοινού στην 2η πρόσκληση του διασυνοριακού προγράμματος συνεργασίας “Ελλάδα-F.Y.R.O.M 2007-2013”.

Συναντήσεις Ανδρέα Κόγιου


Διαδοχικές συναντήσεις είχε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος στην Αριδαία.

Λυτούς και δεμένους βάζει ο Π.Καψής για να πέσει ξανά μαύρο στην ΕΡΤ...

 
 
 
Μια επείγουσα ανακοίνωση των εργαζομένων του Ραδιομεγάρου σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση και το επιτελείο Παντελή Καψή έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να κατέβει το δορυφορικό σήμα του ραδιομεγάρου από τον... ASTRA. Όπως ακριβώς οι κυβερνήσεις σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, η κυβέρνηση της χώρας, απαιτεί να μπει λουκέτο σε ελεύθερη μετάδοση τηλεοπτικού σήματος. 

Είναι μια χαρά ο Πασχάλης Κόϊος και θα προσφέρει αφειδώς τις ιατρικές του υπηρεσίες σε υποψηφίους

Όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας ο Πασχάλης Κόϊος, αλλά ,όπως δηλώνει θα είναι δίπλα στους υποψήφιους Δημάρχους και πριν τις εκλογές και μετά διότι είναι κάτι παραπάνω βέβαιο ότι θα χρειαστούν τις εξειδικευμένες ιατρικές του υπηρεσίες.

Κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας Εκτός ο Αλμωπός, έχασε 3-1 στο Ριζό


Νοκ-άουτ ο Αλμωπός από το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας ,καθώς έχασε μέσα στο Ριζό από την τοπική Δόξα.

Ευρεία σύσκεψη για τη λειτουργία των ομάδων παραγωγών και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Π.Ε. Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Αγροτική οικονομία και τουρισμός οι δύο πυλώνες για την στρατηγική ανάπτυξη της Πέλλας 

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗς ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Διαβάστε το πρωτοσέλιδι της εφημερίδας

7-21