Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Υποκρισία ή πραγματικότητα;
Τελικά υπάρχει ή όχι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Ξένοι επενδυτές ενδιαφέρονται για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ξένοι επενδυτές ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των Μετοχών και να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες  τα Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες
Επιστολή-Πρόταση Καρασμάνη σε Στουρνάρα για ενιαίο φόρο ακινήτων στα χωράφια

Να καλυφθούν άμεσα τα κενά στη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.

   
Ερωτηση   ΚΚΕ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης κοντά στους Ομογενείς του Καναδά Σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στο Τορόντο του Καναδά βρέθηκε το τριήμερο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

Καταστροφή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο, η έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού ανάμεσα σε παράγοντες και διαιτησία !   Το περασμένο καλοκαίρι στην ετήσια Γ.Σ. που πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ. Πέλλας υπήρξε ένα άτυπο συμβόλαιο τιμής ανάμεσα στην διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. και όλους τους παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μία από κοινού προσπάθεια όλων μας να προστατευτεί το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο από κάθε μορφή βίας και αντιαθλητικής συμπεριφοράς, μέσα σ΄ ένα πλαίσιο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ των ομάδων, της διοίκησης της Ε.Π.Σ. και της διαιτησίας.

Κλασικός Μαραθώνιος.-

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 δίνεται η εκκίνηση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας στην διαδρομή Μαραθώνας- Ν. Μάκρη- Ραφήνα-Πικέρμι-Αγ. Παρασκευή-Αμπελόκηποι- Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου και ο τερματισμός, μήκους 42.192 μέτρων.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου


Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας έχει ως εξής:

Σάββατο 9-9-2013 15.00

Κάλεσμα της Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας στην αυριανή απεργίαΣυναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 6 Νοέμβρη η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ έχουν εξαγγείλει απεργιακή κινητοποίηση.
Καλούμαστε ΟΛΟΙ  μαζί να αντιπαλέψουμε

Τα σήματα του Συνδυασμού του Ανδρέα Κόγιου

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος . Πολύ νωρίς δείχνει μεθοδικότητα και οργάνωση .

7-21