Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ 7-11-2013


Διαβάστε το πρωτοσέλιδο

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σε μια προσπάθεια ανεύρεσης πόρων, ώστε ο φιλοζωικός σύλλογος να αποκτήσει κατάλληλο όχημα για την περισυλλογή και μεταφορά των αδέσποτων ζώων σε συμβεβλημένο κτηνίατρο στην Έδεσσα και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών, διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 16 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00, στο κέντρο "Δήμητρα" στην Αριδαία. 

Αναβάλλονται οι δωρεάν εξετάσεις από τον Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η δράση του δήμου Αλμωπίας "Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στο δήμο Αλμωπίας" και η εκδήλωση βράβευσης που ήταν προγραμματισμένα για το τριήμερο 7,8, 9 Νοεμβρίου αναβάλλονται λόγω πένθους συγγενικού προσώπου  ιατρού.

Συγχαρητήρια από το 1Ο Γυμνάσιο Αριδαίας


Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας συγχαίρει τον μαθητή της Α’ Τάξης Παπανικολάου Ιωάννη

Εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία 


 για την ανάδειξη των 
μελών των νέων
 αιρετών διοικήσεων των οργανώσεων

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το έργο «ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» του Αλέκου Γαλανού.Στα «Κόκκινα Φανάρια» ο Αλέκος Γαλανός καταπιάνεται με την κατάργηση του κοινωνικού θεσμού των οίκων ανοχής και τις γυναίκες που ζούσαν σε αυτούς.

Έναρξη τμήματος "Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο" του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Αλμωπίας
Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι ξεκινάει σήμερα στο 2ο ΕΠΑΛ Αριδαίας, το τμήμα του προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, με αντικείμενο την επεξεργασία κειμένου και το Διαδίκτυο.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ & ΠΟΡΕΙΕΣ του ΠΑΜΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

       Με αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις & πορείες σε Έδεσσα & Γιαννιτσά συμμετείχε το ΠΑΜΕ στην πανελλαδική απεργία. Με αγωνιστικό παλμό και καλή συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών , αυτοαπασχολούμενων & νεολαίας πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις  στους Μ.Καταρράκτες της Έδεσσας & στη Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στα Γιαννιτσά.

Παράνομες και καταχρηστικές οι παρακρατήσεις υπέρ τρίτων από την Τράπεζα Πειραιώς 
ποσών από την Ενιαία Ενίσχυση του 2013.

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ 
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΠΡΙΝ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΖΗΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ»

Συνάντηση Περιφερειαρχών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο                                               


Όλα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες συζητήθηκαν και παραδόθηκαν εγγράφως στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά τη σημερινή συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες, που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Απεβίωσε 44χρονος Αστυνομικός από την ΈδεσσαΤην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στην κατοικία του στην Έδεσσα-Πέλλας, 44χρονος

7-21