Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

«Δίωξε τον Σαμαρά»Ανοιχτή επιστολή  του Κώστα Δανά  στον Κώστα Καραμανλή

Ευχαριστήριο της Κατερίνας Μπαγκή
Μετά τον ορισμό της από την γενική συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  στο αξίωμα της Αντιπροέδρου η Κατερίνα Μπαγκή έκανε την εξής δήλωση :

Πρώτο επιχειρηματικό παρτεναριάτ στην Π.Ε. Πέλλας


Ολοκληρώθηκαν τη Παρασκευή (15/11) οι εργασίες του 1ου επιχειρηματικού παρτεναριάτ που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τη συμμετοχή εκπροσώπων δύο μεγάλων γερμανικών επιχειρηματικών-επενδυτικών ομίλων και εκπροσώπων των τοπικών αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων, γεωργικών ενώσεων, ομάδων παραγωγών, επιχειρηματιών, βιομηχάνων, βιοτεχνών και πολλών άλλων ενδιαφερομένων.

Τόσος θόρυβος για το τίποτα . Άλλαξε μόνο ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ

Κοιλοπόνησε το βουνό και γέννησε ποντίκι, στη γενική συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, το απόγευμα της Παρασκευής 15 Νοεμβρίυ.(μέτοχοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος).

Οι διαιτητές του του Σαββατοκύριακου
  
Σάββατο 16-11-2013 15.00

Συνεδρίαση Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΟΙ λουτροπόλεις του Λαγκαδά, Λουτρών Πόζαρ Ν.Απολλωνίας, του Σιδηροκάστρου και του Άγκιστρου, την μόνη ανταγωνιστική πρόταση για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας απέναντι στις γειτονικές μας λουτροπόλεις της Βουλγαρίας.

Τίμησαν τη μνήμη του Πολυτχνείου στο 20 Γυμνάσιο Αριδαίας 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η γιορτή του 2ου  Γυμνασίου Αριδαίας για το Πολυτεχνείο.

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.Το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Ζώη Γιώτη υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας  Γιώργος Χοϊδης.

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην ΄Εδεσσα
Ο Δήμος Έδεσσας τιμώντας την  επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σας καλεί στην εκδήλωση

Ερωτήσεις Αν. Κόγιου στο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας
Ερωτήματα για το έλεγχο που γίνεται στο κολυμβητήριο Αριδαίας, την δωρεά αυτοκινήτου  από τον Ν. Ξενιτίδη που ματαιώθηκε και την στασιμότητα του στο θέμα του υδροηλεκτρικού σταθμού των Λουτρών Πόζαρ, έθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Κόγιος.

Ηττες για τις μικτές Πέλλας 
Εντός έδρας ήττες παραχώρησαν οι μικτές της ΕΠΣ Πέλλας στις αντίστοιχες μικτές της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 


Η εξέγερση του 1973 ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα είναι ένα ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αγωνιστικής συλλογικής δράσης, πηγή έμπνευσης για μια ολόκληρη ζωή.

7-21