Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Συμμαζεύουν τα παρατράγουδα της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας στη Ν.Δ. ;
Θορυβημένα είναι τα ανώτερα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας με τις  ανόητες , όπως τις χαρακτήρισαν κάποιοι ,αλχημείες για τον αποκλεισμό υποψηφίου ,μετά την έκταση που πήρε το θέμα και που χωρίς λόγο κινδυνεύει να τους κάνει γενικό ρεζίλι.

Εκλογές για την ανάδειξη υπευθύνων θεματικών δράσεων της Ν.Δ.Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως 19:00 θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή των υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης της ΝΟΔΕ.
Υποψήφιοι είναι :

Άρχισαν οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον Δήμο Αλμωπίας 


 Άρχισε την Πέμπτηη δράση "Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στο δήμο Αλμωπίας"  η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ: Χρειάζεται επανεξέταση ο αποκλεισμός μέλους της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας


Η πρώτη επίσημη  ανακοίνωση –αντίδραση  για την καρατόμηση του υποψήφιου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Γιώργου Τζάτζη  από μέλος  έρχεται από το  νεοεκλεγέν μέλος  Γιάννη Σαπακόλη. Με μία λιτή ανακοίνωση χαρακτηρίζει άδικο αυτό που γίνεται και ζητά την επανεξέτασητου θέματος . Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Η Ανευθυνότητα της Ευθύνης


Άρθρο του Παράσχου Τσάνταλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εφιστούμε την προσοχή στους γεωργούς κατά τη διάρκεια των αγροτικών εργασιών (όργωμα, φρέζα κ.λ.π.), να μην προκαλούν ζημιές στην αγροτική οδοποιία.

ΕΚΕ:ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ 


Στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας, ακούμε πλέον όλο και πιο συχνά από αναλυτές, δημοσιογράφους και πολιτικούς ότι οι εξαγωγές και η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων είναι η μόνη απάντηση.

‘Με αμοιβαία εμπιστοσύνη κάθε δυσκολία θα ξεπεραστεί’ΑΡΘΡΟ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ

.ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΊΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΑπομακρύνουν τον κόσμο από το κόμμα οι αποκλεισμοί και οι μεθοδεύσεις

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ "ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προσκαλούνται οι φίλοι και τα μέλη της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ», σε εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης  (Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής) την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου από της 10:00 ως της 15:00, στα γραφεία του συλλόγου (στην παλιά πυροσβεστική), δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται δεκτές  και την ημέρα των εκλογών.
Οι υποψηφιότητες  θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2013 στην γραμματέα του συλλόγου Κα Κοτσακώστα Βασιλική τηλ. 6978047984.

7-21