Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Και τώρα στο δια ταύτα …



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ  2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ



  







     Η  ομάδα  Φυσικής  Αγωγής  της Δ.Δ.Ε. Πέλλας  με την έναρξη  της νέας σχολικής  χρονιάς  θα  προχωρήσει στην προκήρυξη  των  σχολικών  πρωταθλημάτων και
‘’ΑθλοΠΑΙΔΕΙΩΝ’’ της Α/θμιας  και  Β/θμιας  Εκπαίδευσης  για το σχολικό έτος   2013-14. 

«Παππούδες και Γιαγιάδες! Πόσο χρήσιμοι είμαστε;»




Το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Αλμωπίας συνδιοργανώνει ομιλία σε παππούδες και γιαγιάδες με τίτλο «Παππούδες και Γιαγιάδες! Πόσο χρήσιμοι είμαστε;»

Ενημερωτική συνάντηση για το Χωροταξικό οργανώνει η Π.Ε. Πέλλας





Ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση των Περιφερειακών Πλαισίων Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης – Φάση Α΄" πρόκειται να

Κέρδισε εντυπώσεις και ουσία

 




ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΣΤΗ PHILOXENIA

Προβλήματα στο ανάχωμα της «Τάφρου 66» στο Λιποχώρι της Π.Ε. Πέλλας.

 
Η «Τάφρος 66», είναι έργο, που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930, στο πλαίσιο της αποξήρανσης της λίμνης των Γιαννιτσών. Με μήκος  39 χιλιομέτρων, διασχίζει τους νομούς Πέλλας και Ημαθίας και εκβάλλει στο ποταμό Αλιάκμονα.

Την παραίτηση συμβούλων του ζήτησε ο Δήμαρχος έδεσσας Δημήτρης Γιάννου
















Ούτε και την Δευτέρα  ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Έδεσσας. Κατά ψήφισε η αντιπολίτευση και τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας , Γιώργος Ρουμελιώτης, Πέτρος Πριβαρτιτσάνης και Δημήτρης Φαρμούζης.

Επίκαιρη Ερώτηση της Θ. Τζάκρη για άμεση κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



 


    Η βουλευτής Πέλλας κ. Θ. Τζάκρη κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας με την οποία του ζητά να προβεί άμεσα στην κάλυψη  του χρηματοδοτικού κενού της τάξεως των 420.000 ευρώ του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Παραιτήσεις στον Δήμο Αλμωπίας





 Σε «ταφόπλακα» αποδεικνύεται τελικά ο ΧΥΤΑ Αλμωπίας ,αφού είναι η αιτία παραίτησης πρόεδρων και μελών του  Συνδέσμου Κθαριότητας Αλμωπίας μέχρι σήμερα.

Τμήματα δια βίου μάθησης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του προγράμματος των Κ.Δ.Β.Μ., ο Δήμος Αλμωπίας και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού σας ενημερώνουμε ότι λειτουργούν ήδη τα εξής τμήματα δια Βίου Μάθησης για ενήλικες:

Η άποψη του Ανέστη Αναστασιάδη για την έκθεση τουρισμού


 


Μαζί με τις δυο  εκθέσεις philoxenia   πραγματοποιηθήκαν  και τα δυο συνέδρια της Τοπικής Aαυτοδιοίκησης   Αυτά τα δυο γεγονότα ασφαλώς βοηθήσαν και την αγορά της πόλης όπως  δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Ανέστης Αναστασιάδης μετά την επίσκεψη του στην Διεθνή  Εκθεση Τουρισμού στην Θεσσαλονίκης .

Επίσκεψη του Βουλευτή Βαγγέλη Αποστόλου , σκιώδη υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ , στην Πέλλα



 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου επίσκεψη στην Πέλλα ( και συγκεκριμένα στη Σκύδρα)  του Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτού Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ, σκιώδους Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Σπιρομετρήσεις στον Εξαπλάτανο



Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας της ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑΣ (νόσου των καπνιστών),

Ποιοι εκλέγονται Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων της ΝΟ.Δ.Ε Πέλλας.



    Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν  οι εκλογές για την ανάδειξη των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων της ΝΟ.Δ.Ε  Πέλλας.
    Αναλυτικά εκλέχθηκαν:

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή



Σε ανοιχτό διάλογο για τον πολιτισμό, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά «τα προβλήματα που έχει επιφέρει η κρίση», κάλεσε τα κόμματα και τις παρατάξεις χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της εθνικής αντιπροσωπείας της Βουλής του νομοσχεδίου που αφορά την πνευματική ιδιοκτησία και τα συγγενικά δικαιώματα.

Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας



Η νόσος Alzheimer  είναι δυστυχώς μία από τις ασθένειες που απασχολούν ολοένα και περισσότερο τόσο τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Αγιασμός 2013





   Ο πολιτιστικός σύλλογος ΄΄ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΄΄ Έδεσσας

Σε νέα ψηφοφορία σήμερα ο προϋπολογισμός του Δήμου Έδεσσας


Σήμερα Δευτέρα (25/11) στις 17:00, πρόκειται να να συνεδριάσει  τοΔημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας,  με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2014.

(3)