Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Κάνουν θραύση η Σούλα, η Κούλα και ο Μήτσος στην Έδεσσα Ταραγμένα και μάλιστα πολύ τον τελευταίο καιρό τα νερά των καταρρακτών .

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσα 

Για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΄Εδεσσας  στις 17.00 με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 


Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών

Σεμινάριο Συμβουλευτικής «Ο συναισθηματικός εαυτός του εκπαιδευτικού στο χώρο του σχολείου»Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (Σ.Σ.Ν.), διοργανώνει σεμινάριο συμβουλευτικής διάρκειας πέντε (05) διδακτικών

Φιλικοί αγώνες μεταξύ του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού και του Φ.Ο. Αριδαίας.

 


Την Κυριακή 08/12/2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Έδεσσας, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες τμημάτων αγοριών και κοριτσιών ηλικιών 2001-2006, μεταξύ του Α.Σ. Πανεδεσσαϊκού και του Φ.Ο. Αριδαίας.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός – Γ.Α.Σ. Κορινός 67-55
Ο Πανεδεσσαϊκός κράτησε... καθαρή την έδρα του, για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, με το 67-55 επί του Κορινού που  διεκδικούσε τη συνέχιση του δικού του σερί επιτυχιών (σταμάτησε στο 3-0). Και οι δύο ομάδες προερχόντουσαν από συνεχόμενες νίκες και αυτός που το διατήρησε ήταν ο Πανεδεσσαϊκός που στηρίχτηκε στην ηγετική παρουσία του Θεοδώρου.


Δράσεις για να ενισχυθούν τα οικονομικά του Δήμου Αλμωπίας

 
Για την ενίσχυση των οικονομικών πόρων του Δήμου Αλμωπίας επιβάλλεται η δραστηριότητα του δήμου σε δράσεις όπως Π.Χ. η δημιουργία δυο υδροηλεκτρικών σταθμών στην περιοχή των λιμνοδεξαμενών του τοπικού διαμερίσματος Βορεινού οι οποίοι θα λειτουργούν όταν δεν θα χρειάζεται το νερό για άρδευση .

Τέλος στο ρουσφέτι για άδειες εργαζομένων στα νοσοκομεία της Πέλλας 
Φρένο σε συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και άλλες παρόμοιες άδειες, βάζει με έγγραφό του ο αναπληρωτής διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο οποίος καλεί όσους εργαζόμενους θέλουν να το μεταφέρουν σε πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους, ώστε να παρέμβουν εκείνοι εξωθεσμικά, να το κάνουν έγκαιρα, για να πάρουν όλοι αρνητική απάντηση.

Συμμόρφωση του εργολάβου ή καταγγελία της σύμβασης για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας
Λήγει σήμερα η προθεσμία που έχει θέσει ο Δήμος Αλμωπίας στην ανάδοχο εταιρία που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας , να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σύμβαση που έχει υπογράψει. Διαφορετικά θα προχωρήσει στην καταγγελία της σύμβασης.
Ο Δήμος ήδη με ειδική πρόσκληση έχει ζητήσει μεταξύ άλλων από τον εργολάβο τα εξής:


To παρακάθ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το παρακάθ της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας το Σάββατο 7-12-2013.

7-21