Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Γιαννιτσά-Κέρκυρα1-4




Η Κέρκυρα μπορεί να δυσκολεύτηκε (πάρα το πλασματικό 1-4) κόντρα στην  Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά πήρε μεγάλη σε έκταση νίκη στην έδρα τον Γιαννιτσών με  νίκη 4-1 και διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες της...

Οι «Φαίακες» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για το 2014 παραμένοντας στην κορυφή με 36 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη Νίκη Βόλου που ακολουθεί, ενώ αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Η ομάδα των Γιαννιτσών παρατάχθηκε στον αγώνα με μόλις 14 παίκτες και το ντεμπούτο του βοηθού του Ρεχαγκελ Τοπαλίδη έγινε με εντεκάδα ανάγκης.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε πιο δυνατά, απείλησε στα πρώτα λεπτά με τον Μπαλντοβαλίεφ και στο 14' ο Σκοπιανός άνοιξε το σκορ με σουτ,
Η απάντηση της Αναγέννησης ήταν άμεση και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χαρμάνας με κεφαλιά από την περιοχή , έπειτα από φάουλ του Καράμπελα, έφερε το ματς στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο τέρμα και πιο κοντά στη νίκη και τα κατάφερε στο 76' με το δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου μετά από φάση διαρκείας,  ένα γκολ που ξεκίνησε όπως φωνάζουν οι Γιαννιτσώτες από καθαρή θέση οφσαιτ από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν είχαν το κουράγιο να αντιδράσουν και οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη σε έκταση νίκη, στο 87' ο Καραδέμητρος διαμόρφωσε το 3-1 και στις καθυστερήσεις, ο Μπαλντοβαλίεφ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, «έγραψε» το τελικό 4-1.
Αν. Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Καρτάλ, Παλάσκας, Λυσίτσας (54' Σιδηρόπουλος), Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Χαρμάνας (86' Σάρρος), Λαμπάκης, Καράμπελας, Αναστασίου (60' Χατζηστεφάνου).
Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος (46' Κουλούρης), Βενέτης, Ραπτάκης, Κουτσόπουλος, Σίμιτς (79' Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Μπαλντοβαλίεφ, Γυφτοκώστας (62' Γεωργακόπουλος).
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)