Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 8.1.2014




            

               ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Σας καλωσορίζω στην σημερινή μας μικρή εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου μας με την παρουσία όλων των μελλών του Δ.Σ. προκειμένου να καλωσορίσουμε την Νέα Χρονιά 2014 και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλυτέρα από την χρονιά του 2013.
Γνωρίζουμε όλοι ότι το 2013 όχι μόνο οι λουτροπόλεις δεν τα πήγαν καλά, αλλά και άλλα επαγγέλματα είχαν την ιδία τύχη μιας και η κρίση δεν λέει να μας εγκαταλείψει.

Ο Σύλλογος μας στην χρονιά που πέρασε έκανε τόσο πολλά, που πολλές φορές  ξαφνιάζει πολλούς από μας το πώς τα καταφέρνουμε με αυτήν την δραστηριότητα.

Θέλω να τονίσω ότι μαζί με το προεδρείο του συλλόγου εργάζονται και όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλες οι επιτροπές που στήσαμε, και αυτό είναι το νόημα ή το μυστικό της καλής μας δουλειάς. Και όλα αυτά γίνονται δίχως να έχουμε από πουθενά έστω ένα ευρώ οικονομική ενίσχυση.

Σήμερα δεν θέλω να κάνω απολογισμό της χρονιάτικης μας δουλειάς, τον απολογισμό θα τον κάνουμε στην χρονιάτικη μας εκδήλωση που σήμερα θα αποφασίσουμε ποτέ θα γίνει και σε ποιόν χώρο θα γίνει.

Θέλω στην σημερινή εκδήλωση να στείλω ένα μήνυμα σε όλους ότι το 2014 θα συνεχίσουμε τον ωραίο μας αγώνα που κάνουμε εδώ και 10 χρόνια .

Ένας αγώνας δύσκολος αλλά και ωραίος αγώνας που αφορά 1ον την Ανάπτυξη της χωράς μας και 2ον την Υγεία και την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοποιώντας τις  εκατοντάδες Ιαματικές πηγές όχι μονό στον θεραπευτικό τουρισμού αλλά και σε άλλους  τομείς όπως είναι η γεωθερμία  της χωράς  μας κ.λπ
 Να είστε όλοι καλά και καλή μας  Χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)