Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μεγαλύτερη η ορχήστρα από το κοινό






Καλή η εκδήλωση της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαγκαδά, αλλά το κοινό ήταν πολύ λίγο . Ίσως ΄και μικρότερο από την 40 μελή ορχήστρα.  

Η  πρωτοχρονιάτικη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της Π.Ε. Πέλλας με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαγκαδά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε παρουσίαση μιας ευρείας γκάμας τραγουδιών και ειδών μουσικής από τα μέλη της Φιλαρμονικής. Ακούστηκαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κλασικά τραγούδια τζαζ και άλλα είδη μουσικής. Η σαρανταμελής ορχήστρα συνεπήρε το κοινό με την πολύ καλή εκτέλεση των τραγουδιών αποδεικνύοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών οργάνων και πολλών διαφορετικών ακουσμάτων.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη χάρισε ένα βιβλίο της Πέλλας στον κ. Ζωγραφίδη ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Παρόντες στη μουσική εκδήλωση ήταν η Βουλευτής κ. Τζάκρη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας  & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας κ. Τσαντάκης.

1 σχόλιο:

(3)