Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση περιμένει ο συνδυασμός « Η ΑΛΜΩΠΙΑ Μας ΕΝΩΝΕΙ», για να κυριαρχήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές



Ο Συνδυασμός  Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ που ίδρυσε ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπίνος , επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο. Με επίσημη ανακοίνωση , γνωστοποιεί όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην πρόσφατη συνάντηση , δίνοντας τέλος στα σενάρια και τις διαρροές . Ούτε λίγο , ούτε πολύ η παράταξη δηλώνει παρούσα και περιμένει διεύρυνση ώστε να κερδίσει τις εκλογές . Η ανακοίνωση έχει ως εξής:




Πριν λίγες μέρες σε γνωστό στέκι της περιοχής της Αριδαίας έγινε μια άτυπη φιλική συνάντηση μελών της παράταξης με την ευκαιρία της αλλαγής της χρονιάς όπου έγινε ανταλλαγή ευχών και απόψεων. Παρόντες πολλά μέλη μας, τα οποία διατύπωσαν τις απόψεις τους εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.
Η συζήτηση εξελίχθηκε μέσα από θεματικές. Σε πρώτη φάση συζητήθηκαν προβλήματα που σήμερα μαστίζουν την περιοχή μας. Η ανεργία των νέων μας, η έλλειψη μεγάλων έργων που θα έδιναν μια αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο αλλά και η μη συνέχιση όσων έργων ξεκίνησε η δική μας δημοτική αρχή ήταν βασικά θέματα που έθιξαν οι συμμετέχοντες.
Έπειτα, τα μέλη του συνδυασμού εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους για την από κοινού σύμπλευση και συναπόφαση στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές. Ακόμα, η στρατηγική που ακολουθά ο συνδυασμός και οι πρωτοβουλίες που παίρνει για την δημιουργία ενός μεγάλου και νικηφόρου συνδυασμού που θα εκφράζει ολόκληρη την κεντροδεξιά, κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη μιας και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της Αλμωπίας που επιθυμεί την απομόνωση των διασπαστικών κινήσεων και την επιτυχία στις εκλογές. Ιδιαίτερα τονίστηκε πως δεν μπορεί ο πολιτικός αυτός χώρος να είναι πλειοψηφικός στην κοινωνία και μειοψηφικός στην διεκδίκηση του δήμου.
Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και οι ανάγκες του κόσμου, όπως αυτές εκφράζονται στα στελέχη μας καθημερινά, τεράστιες και ανικανοποίητες. Με την παρουσία του, ο συνδυασμός μας θα επιδιώξει δυνατή παρουσία με αξιόλογους ανθρώπους για λύσεις στα προβλήματα ώστε να ξεφύγουμε μπροστά, μακριά από ανθρώπους που δίχασαν και έβαλαν το προσωπικό συμφέρον πάνω από τον τόπο.
Τέλος, θετικά αξιολογήθηκε η δήλωση-ανταπόκριση στο κάλεσμα του συνδυασμού μας για ένωση της κεντροδεξιάς, του πρώην δημάρχου κ.Ζέρζη, ο οποίος δήλωσε υπέρ της μίας υποψηφιότητας για την κεντροδεξιά προτείνοντας μάλιστα τον αρχηγό του δικού μας συνδυασμού κ.Μπίνου να ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Παρά την γνωστή μη κάθοδο του κ.Μπίνου στις εκλογές, η πρόταση αυτή θεωρήθηκε θετική μιας και σπάει μια διχαστική συμπεριφορά 12 ετών. Νέα συνάντηση ορίστηκε, αφού η στρατηγική του συνδυασμού βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων δημιουργώντας νέα πολιτικά δεδομένα.
Η Αλμωπία μας Ενώνει-Facebook Group

27 σχόλια:

  1. OI ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΕΤΡΟ ΖΕΡΖΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ-ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να το ξερεις κ.Τακη ,
    η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ , είναι πολύ μεγαλο πραγμα !
    Χαλαρωσε και σκεψου το... Δεν είναι σοφο , ουτε καν εξυπνο , να προσπαθεις μ αυτόν τον γελοιο τροπο επικοινωνιας μεσω fb στην ηλικια σου , να κανεις προπαγανδα για την ...μεθεπομενη ημερα ξεπουλώντας την επομενη !
    Προσπαθησε και βγες από το γυαλινο κουτακι σου και αφουγκράσου τον κοσμο . Θα σε σεβαστει περισσοτερο αν σταματήσεις την προσπαθεια να κατευθύνεις εσυ την Ιστορια , και , να αφησεις τις οποιες εξελιξεις γινουν μονες τους . Αλλωστε , δεν μπορεις να χειραγωγήσεις τα πραγματα . Ποτε σου δεν μπορεσες .
    Θυμασαι που σου εφυγαν οι "εφτα" στο εξαμηνο , με τοσες κατηγοριες εναντιον σου ; Τι εκανες ; Τους δεχτηκες πισω , δινιντας γη και υδωρ... Και η απορια εμεινε : ειχαν δικιο όταν σου εφυγαν ; με τι ανταλλάγματα γυρισαν ; Πως λοιπον και κυριως , ποιον θα πεισεις ;
    να το ξερεις κ.Τακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και κ.Τακη μην ξεχνάς την χειρονομία που σε έκανε ο Ζερζης στο πάνελ της τηλεόρασης ΠΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είτε υποψήφιος Δήμαρχος Τάκη μου, είτε όχι, συνεχίζεις ν' αποτελείς με το ύφος και τα καμώματά σου "σωσίβιο" σωτηρίας του Πασόη. Εκτός κι αν βεβαίως αυτόν τον στόχο τελικώς έχεις....διότι μεταξύ μας μόνο.... γι αυτό είσαι ικανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.12 είμαι πρώην σύμβουλος του συνδυασμού του κ.Μπίνου. Λες πράματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα την ιστορική. Η ανακοίνωση αυτή αφορά το μέλλον. Εσύ φαίνεται πως είσαι κολλημένος στο παρελθόν. Οι συγκεκριμένοι 7 ήταν άτομα τα οποία εκβίαζαν τον δήμαρχο και ορθά ο δήμαρχος τους διέγραψε από τον συνδυασμό. Το νταβατζιλίκι είναι παλιά συνήθεια των ελλήνων αλλά δεν περνά με όλους. Επίσης ο δήμαρχος δεν είχε δημοσιεύσει πολλά πράματα για το ποιόν των συγκεκριμένων γιατί πολλοί δεν θα κοιμόντουσαν, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα για την δημοτική αρχή. Γιαυτό και οι συγκεκριμένοι έδειξαν στην πορεία το ποιόν τους που άγονταν και φέρονταν μεταξύ διαφόρων άλλων συνδυασμών προσπαθώντας να εκβιάσουν άλλους συνδυασμούς...Γιαυτό, μην προσπαθείς να αλλάξεις την ιστορία, όταν αυτά είναι ήδη γνωστά πράματα.
    Έπειτα η ανακοίνωση απευθύνεται στους συμπολίτες μας που στήριξαν και στηρίζουν τον συνδυασμό η Αλμωπία μας Ενώνει, δηλ τους χιλιάδες αυτούς που επιθυμούν την Νίκη στις ερχόμενες εκλογές. Εσύ μπορεί να μην ανήκεις σε αυτούς τους πολίτες αλλά δεν θα μας πεις εσύ μέσα από την ανωνυμία σου πώς θα κινηθεί ο συνδυασμός. Οι πολίτες είναι δίπλα μας και τους ακούμε κάθε μέρα. Εσύ που δεν έχεις το θάρρος της γνώμης σου επώνυμα κρύψου στο σπίτι σου και άσε την πολιτική γι αυτούς που την καταλαβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ησουν συμβουλος με τον Μπινο θα θυμοσουν , ΑΝΩΝΥΜΕ ΨΕΥΤΗ , οτι ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗς , ο ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , ( να γραψω κι αλλα ονοματα απο τους 7 ; ) , συνεχισαν και παλι στην τοτε δημοτικη αρχη και μετα υποψηφιοι του και το 2006 . Τοτε καποιοι του ειχαμε σταθει αλλα μασησε...μαλιστα οι 7 του απεδιδαν διαφορα... Ξερεις τι λεω 3:44 μμ ; οτι εισαι επικινδυνος ΨΕΥΤΗΣ ! Οτι εισαι ο ιδιος ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. αν ησουν συμβουλος με τον Μπινο θα θυμοσουν , ΑΝΩΝΥΜΕ ΨΕΥΤΗ , οτι ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗς , ο ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , ( να γραψω κι αλλα ονοματα απο τους 7 ; ) , συνεχισαν και παλι στην τοτε δημοτικη αρχη και μετα υποψηφιοι του και το 2006 . Τοτε καποιοι του ειχαμε σταθει αλλα μασησε...μαλιστα οι 7 του απεδιδαν διαφορα... Ξερεις τι λεω 3:44 μμ ; οτι εισαι επικινδυνος ΨΕΥΤΗΣ ! Οτι εισαι ο ιδιος ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ ποια γυναικουλα εισαι; και αυτους που λες οτι ηθελε τους εκανε το εχω δει σε απειρα δημοτικα συμβουλια.μια χαρα ο δημαρχος τους τακτοποιησε και τους διεγραψε...ψευτικα ειναι οσα λες ειναι γνωστα τα παραπανω. Αλλωστε οι γυναικουλες λεν ανωνυμα ψεματα σαν εσενα. Και αυτο γνωστο!

      Διαγραφή
  6. AN O k. TAKHS EINAI KYRIARXOS, ΕΜΠΕΙΡΟΣ,ΣΟΦΟΣ, ΙΣΟΡΟΠΙΣΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ, ΑΝ Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΑΝ Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ....ΤΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ...... ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΗΜΥΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Τάκης αποδεικνύει καθημερινά ότι τίποτα δεν διδάχθηκε από το παρελθόν του. Στη βουλή δεν μπήκε διότι έκανε λάθη προσωπικά. Ήταν αιθεροβάμονας. Κέρδισε τις δημοτικές λόγω Τάσίου. Τώρα που ο λαός υποφέρει αυτός συμπεριφέρεται σαν να ζεί σε άλλο ,πλανήτη. Είναι μνημονιακός μέχρι το κόκκαλο και έβαλε τον γιό του στη συμμορία του μνημονίου θέλοντας να δείξει τις προσβάσεις που έχει στην εξουσία. Ξέχασε ότι στις δημοτικές αν και δήμαρχος βγήκε τρίτος. Η κλωτσιά που έφαγε άφησε απουτύπωμα ανεξίτηλο στον πισινό του και ο μόνος που δεν το βλέπει είναι ο ίδιος. Η επόμενη δημοτική αρχή, όποια και ν' αναι πρέπει να ερευνήσει τις μέρες του κ. Τάκη στο Δήμο. Και των συνεργατών του βέβαια, Να μάθουμε όλοι τι έγινε π.χ. με το κολυμβητήριο. 450.000 για να γίνει ο σκελετός. Και με την κλειστή αγορά. 300.000 δάνειο πήρε για να κάνει τοιχοποιίες. Και με το χρυσό κατσαβίδι. Πόσες χιλιάδες λάμπες άλαξε σε 4 χρόνια. Και μια σειρά άλλων σκανδάλων που είναι γνωστά σε λίγους αλλά θα τα μάθουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα λες ειναι απλα μπουρδες. Ο κ.Μπινος στελεχος της παραταξης και προσωπικη μου επιλογη, δεν βγηκε βουλευτης για 25 ψηφους γιατι συντοπιτες του σαν εσενα δεν στηριξαν παρολο που ελαβε την μεγαλυτερη στηριξη ποτε απο την Αλμωπια και ειδικα απο την Αριδαια...η δε δημοτικη του περιοδος χαρακτηριζεται απο εργο το οποιο ουτε με κυαλια δεν εφτασε ο ζερζης η ο πασοης. Τα δε σκανδαλα χαρακτηριζουν την αρχη του ζερζη που αφησε εναν καταχρεωμενο δημο με εκατομμυρια μεσα και οχι του Μπινου. Αυτα ειναι φανερα και γνωστα και υπομενα ακομα και απο την Πασοη. Ο τοπος πισωγυρισε με τις επιλογες Ζερζη γιαυτο η ζηλια ας μην χαρακτηριζει καθε αποψη προς συμπολιτες μας. Ειδικα οταν ειναι καταξιωμενοι και εχουν προσφερει παρα πολλα..

      Διαγραφή
    2. Επειδή ξέρουμε ότι εσύ που γράφεις είσαι ο Τάκης Μπίνος, γιατί πάλι αναφέρεσαι και αξομοιώνεις τον Ζέρζη με τον αποτυχημένο Πασόη και την ίδια στιγμή μιλάς για την ενότητα της κεντροδεξιάς;

      Διαγραφή
  9. Ο κυριος Τακης...φαντασματα του παρελθοντος....προσπαθει να γαντσωθει στο πολιτικο παρόν εκμεταλευομενος τους αφελεις του τεως συνδυασμου του. Κι αυτοι οι κακομοιριδες συνοστιζονται γυρω του για ν αγγιξουν τη βασιλικη πορφυρα. Τι ξεπεσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μονος αφελης εισαι εσυ που δεν ψηφιζεις Μπινο και πισωγυρισε ο τοπος

      Διαγραφή
    2. Ο Μπινος ειναι απλος ανθρωπος γιαυτο κερδιζει.....εσυ μαλλον δεν τον ξερεις καθολου γιαυτο κρινεις απο αλλες εμπειριες σου με αλλους δημαρχος που φτιαχτηκαν απο τον δημο...

      Διαγραφή
  10. Ρε παιδια μην γραφετε συνεχεια οι ιδιοι του ζερζη...και μην γραφετε χωρις να ρωτηστε τον ζερζη. Ας πουμε ο αλλος ο δηθεν εξυπνος λεει για την κλειστη αγορα. Μα δε ξερεις οτι ο ζερζης εμπλεκεται εκει; επειτα ο ζρρζης δεν ηταν δημαρχος μετα τον Μπινο; αρα τι λες τωρα οταν ηδη οσα λες τα ειδε η επομενη δημοτικη πλειοψηφια...εγω θυμαμαι εναν ζερζη να βαζει τα λουτρα μεσα ενω ελεγε πως αυξηθηκε η επισκεψιμοτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο κοσμος πετροβολει τη μηλια που εχει μηλα.κ.Τακη μη μασας..Ειναι γνωστο τι θελουν καποιοι μιζεροι.Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Τωρα θα τους μαθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙ ΜΠΙΝΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΤΟ 2002 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΣΕ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑ΄΄ΟΥ ΤΟΥ 2014.. ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ. ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ψιλομπερδευτεί λίγο. Τον Τάσιου ο Μπίνος τον στήριξε την δεύτερη Κυριακή κόντρα στον Ζέρζη, αλλά απέτυχε να τον Βγάλει Δήμαρχο.....

      Διαγραφή
  13. Μπίνο και μεθό και το παρελθόν δε θέλω να θυμηθώ. Μιλάτε για εκείνον που απαξίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά την ήττα του παραιτήθηκε. Τώρα θέλει να ξανακατέβει. Ας κατέβει, δεν τον εμποδίζει κανένας. Αυτός και ο Αποστολίδης θα είναι. Ξέχασε τον συνδιασμό που κατέβασε στο Λουτράκι η παράταξη του. Τώρα το ίδιο θα πάθεο ο κ. Τάκης σε όλες τις Τοπ. Κοινότητες. Ο επόμενος Δήμαρχος θα λέγεται Μπινος αλλά δεν θα είναι ο. Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πολυ αφελης πρεπει νασαι...πρωτον εγω εχω διαβασει και ακουω ο κ Μπινος δεν κατεβαινει. Εσυ πολυ ανησυχεις δημητρη για το αν κατεβει...μαλλον στον υπνο σου τον βλεπεις.αλλωστε χωρις τον Μπινο δημητρακη ουτε κλητηρας!

      Διαγραφή
  14. Μου κανει εντυπωση που οποτε γραφουν για την παραταξη του Μπινου γινεται χαμος...κ.Τακη κατεβα και μην χειροτωνεις τον Δημητρακη....ε ρε γελιο που θα πεσει....και οσο για για τον αναλφαβητο που γραφει για το κολυμβητηριο και την κλειστη δημοτικη αγορα ρωτα τους εργολαβους τι εκανε ο Ζερζης επι Αγιανογλου και ο Χατζησακης με το κολυμβητηριο.... και ρωτα τον Ζερζη τι εγινε με το ΙΚΑ των λουτρων....ρωτα την Παυλιδου να σου πει για τον καταλοηισμο που της ανακοινωθηκε....λαμογια ε λαμογια. ΜΠΙΝΟ ΡΕ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΟΘΟΥΜΕ ΚΑΞ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΩΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα ελεγα στους Μπινους να δουν τα πραγματα και πρακτικα, Με δεδομενο οτι ο Τακης δεν ειναι υποψηφιος , εχει βρει τις ενωτικες σχεσεις με τον Ζερζη, θελει μια κεντροδεξια δημοτικη δυναμικη , δεν εχρισε απο την παραταξη του διαδοχο, γιατι δεν συμφωνει και δρομωλωγει την υποψηφιοτητα του ζερζη, εμπλουτιζοντας υου και με δικα του στελεχοι :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re sis mipos menate sto londino tin tetraetia toy mpinou kai irthate tora sthn aridaia, an katebeis k taki ego tha psifiso giati eimai poli periergos na do ti allo mporeis kaneis tora pou to martini teleiose, kai apo oso ksereis "no martini no party. oso gia sena 3.44 proin simboyle toy k taki an dimosieuso ego gia to pion sugkekrimenon tote tha deis ti exei na ginei. sto spiti toy kremazmenou den milane gia sxini........................ enas thaumasths,proskinitis toy kyriou mpinoy . taki eisai to idolo mou meta ton kurio liapi fisika, sto mono pou erxese deuteros ti na kanoume exo kai alles agapes ektos apo esena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο και να μην σου αρεσει οπου και αν γυρισεις θα βλεπεις, θα περπατας, θα ζεις μεσα στα εργα του Μπινου...αν δεν σου αρεσει απο το κομπλεξ σου μπορεις να πας στο Λονδινο....μονο που εκει τους αχαριστους τους κρεμουσαν....

      Διαγραφή

(3)