Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ανοικτό κάλεσμα του Αλμωπού



 



Το διοικητικό Συμβούλιο του Αλμωπού εύχεται σε όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας μας, σε όλα τα σωματεία του δήμου μας τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.


Τις δύο τελευταίες χρονιές η ομάδα μας διεκδίκησε την άνοδο της στην ανώτερη κατηγορία με αποκορύφωμα την περσινή συμμετοχή της στους αγώνες ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία. Η επόμενη ημέρα εκτός από την στεναχώρια για την παραμονή της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες έφερε αλλαγές στο διοικητικό αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και οφειλές προς ποδοσφαιριστές και τρίτους. 
Υπό αυτές τις καταστάσεις ο σχεδιασμός στη γενική συνέλευση για την φετινή χρονιά αφορούσε, οικονομικά στην αποπληρωμή την χρεών και αγωνιστικά στην προάσπιση του τίτλου, που επάξια κατέκτησε η ομάδα μας.

Στα πλαίσια αυτά η ομάδα ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα του Παναλμωπιακού που πέρυσι διεκδίκησε επιτυχημένα, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσιμτσιρίδη την άνοδο της στην Ά κατηγορία και διατηρώντας το βασικό της κορμό.
Στα μέσα της φετινής χρονιάς η ομάδα υπό την ακούραστη και ορθή καθοδήγηση του Βασίλη Μάντζαρη βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας κάνοντας μας όλους υπερήφανους βλέποντας παιδιά που πέρυσι αγωνίζονταν στην δεύτερη ομάδα αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την παιδική ομάδα μας, να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να διακρίνονται. 

Στο οικονομικό σκέλος στις αρχές της περιόδου η ομάδα αντιμετώπιζε οφειλές ύψους κοντά στα 40.000 ευρώ. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά και με την ανιδιοτελή συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών, χωρίς την οποία δεν θα είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια μας, οι οφειλές σήμερα δεν ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ και φυσικά μέχρι το τέλος της περιόδου δεν θα οφείλεται ούτε ένα ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο ανοικτό σε κάθε είδους πρόταση που σκοπεύει στο καλό και την ενίσχυση της ομάδας βρίσκεται στη διάθεση κάθε καλόπιστου φιλάθλου που θα θέλει να βοηθήσει είτε αναλαμβάνοντας την διοίκηση είτε συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται. Η διοίκηση της ομάδας δεν γίνεται ούτε από την πλατεία ούτε στα καφενεία ούτε με ανιούσα σχόλια. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων των καλόπιστων φιλάθλων αν θέλουμε να τη δούμε να αγωνίζεται στις κατηγορίες που της αξίζουν. Κανένας δεν περισσεύει κανενός η προσφορά δεν πρέπει να υποτιμάται.
Αν στηρίζουμε τις προσπάθειες των παιδιών μας και σταθούμε ενωμένοι δίπλα στην ομάδα μπορούμε να πανηγυρίσουμε φέτος την άνοδο στην Γ εθνική.

Καλή Χρονιά
Για το διοικητικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)