Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση βιλίου στην Άρνισσα από τον ΣΥΡΙΖΑ





Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας διοργανώνει  την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας παρουσίαση του βιβλίου «22 πράγματα που μας λένε για την ελληνική κρίση και δεν είναι έτσι».

Το βιβλίο «22 πράγματα που μας λένε για την ελληνική κρίση και δεν είναι έτσι» με τον εύστοχο τίτλο του, τον σοβαρό αλλά εκλαϊκευμένο λόγο του, καταρρίπτει στερεότυπα και καθεστωτικές παραδοχές, δίνει απαντήσεις καίριες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, μέσα από καθαρό αριστερό πνεύμα που δεν υποτάσσεται στις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες δοξασίες αλλά με κριτική αντίληψη υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, τα συμφέροντα του λαού απέναντι στην αδηφάγο επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι συγγράφεις του, Ευκλείδης Τσακαλώτος Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Λάσκος Οικονομολόγος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις προτάσεις διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)