Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

«Γρίφοι» με τον Δημήτρη Πασόη




Νέος κύκλος σεναρίων άρχισε να φουντώνει με την υποψηφιότητά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη,ξανά στον Δήμο Αλμωπίας.
Η αρχή έγινε με μια περίεργη δήλωση που πέρασε προφανώς στο «ντούκου» στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 24 Δεκεμβρίου ,με αφορμή την θέρμανση στο Δημαρχείο. Στο τέλος του ρεπορτάζ ο Δήμαρχος τελειώνει ως εξής:
 «Με την ανάληψη των καθηκόντων μας στο δήμο παραλάβαμε χρέη ύψους 12 εκατ. ευρώ, τα οποία μειώσαμε στα 4 εκατ. ευρώ. Η κατάσταση ήταν και παραμένει δύσκολη, αλλά ελπίζουμε ότι η επόμενη διοίκηση δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τόσο σοβαρά προβλήματα», είπε ο κ. Πασόης.
Τις μέρες των εορτών ο Δήμαρχος  βρέθηκε περισσότερες φορές στην Περιφερειακή Ενότητα , στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη , δίνοντας λαβή για ερμηνείες , περί μεταπήδησής του στον β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Στενοί του συνεργάτες φέρονται να τα έχουν χάσει πλέον και να μην κατανοούν την στάση και πορεία του εν όψει των εκλογών , καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν


4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΡΕΔΗΧΤΕΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι σοβαρη η προταση αυτη, ο Πασοης να ασχοληθει με τις περιφερειακες εκλογες. Θα βοηθησει στο συμαζεμσ, αφου πλεον οι συνθηκες στο Δημο Αλμωπιας δεν τον ευνοουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ.ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΗ despina ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ(ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)