Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ στην ΝΟΔΕ Πέλλας




Την Πέλλα επισκέφθηκε την
συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Γιώργο Λουλουδάκη, τον αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Νίκο Φώτο και τον Διευθυντή της ΝΔ στην Βόρειο Ελλάδα Άγγελο Χατζηδημητρίου.


Παρασκευή 10/1/2014 στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλες τις ΝΟΔΕ ανά την Ελλάδα, ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος
1ος σταθμός του Ανδρέα Παπαμιμίκου στην Καλή όπου και επισκέφθηκε τα ‘’Πρότυπα Φυτώρια Βιολογικής Γεωργίας ΟΡΓΟΝΟΒΙΟΚΤΗΜΑΤΑ’’ δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες καλλιέργειες και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους  για τις τεράστιες δυνατότητες και πλεονεκτήματα που έχει η Χώρα μας στον τομέα αυτό.

Επόμενος σταθμός του Γραμματέα της ΝΔ συνοδευόμενος πλέον και από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αθανάσιο Γίδαρη, τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ και Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Πέλλας Νίκο Θωμαίδη,  τον Υπεύθυνο Τομεάρχη Αγροτικού Μιχάλη Ζαχαρίαδη και τον Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Πέλλας Απόστολο Κοσκερίδη ήταν η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ.
Στην συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πέλλας όπου και έγινε σύσκεψη με παρόντες τους Βουλευτές Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζη και Διονύση Σταμενίτη , τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, τον Περιφ. σύμβουλο Άλκη Νουσηκύρου, το Προεδρείο της ΝΟΔΕ και τα μέλη της, τους Προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκύδρας Βαγγέλη Λόγγο και Αριδαίας Γέσθη Πασχαλίδου  και πολλά κομματικά στελέχη.
Η σύσκεψη διήρκησε περίπου δύο ώρες και ο κος Παπαμιμίκος αφού ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους για τον στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις Ευρωεκλογές, άκουσε όλες τις προτάσεις και παρατηρήσεις που έγιναν και μεταξύ άλλων, τόνισε πως η βασική κατεύθυνση-στόχος, όπως το έθεσε προς τα μέλη της ΝΟΔΕ και ο γραμματέας του κόμματος, εδράζεται σε δυο πυλώνες: από τη μία η παραγωγή πολιτικής και από την άλλη το άνοιγμα προς την κοινωνία μέσα από την ανάλογη οργάνωση και ανάληψη πρωτοβουλιών. Άλλωστε, προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, άλλαξε και η δομή των νομαρχιακών οργανώσεων με τη συμμετοχή εκλεγμένων εκπροσώπων από διαφόρους επαγγελματικούς τομείς που θα διευκολύνει στην προσέγγιση διαφορετικών κοινωνικών ομάδων.
Στο τέλος της σύσκεψης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας έδωσε ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψης στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ένα ημερολόγιο – λεύκωμα, για την πόλη των Γιαννιτσών, της Μικρασιατικής Εστίας Πέλλας.





1 σχόλιο:

(3)