Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι «η κολυμβήθρα του Σιλωάμ»



Η  N.E. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ έχει ξεκάθαρη θέση :


Η καταστροφική για την κοινωνία και την χώρα μνημονιακή κυβέρνηση καταρρέει μέσα στα αδιέξοδα που η σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει και η τυφλή υποταγή στους δανειστές  την οδηγούν. Η συζήτηση στην Βουλή της πρότασης δυσπιστίας με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε το μέγεθος της αποτυχίας της πολιτικής της και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας την βρήκε αποδυναμωμένη, κάτι που συνεχίστηκε και στις επόμενες ψηφοφορίες στη Βουλή.
Με αφορμή  τις παρατεταμένες φήμες που συνεχίζουν επιτηδευμένα να καλλιεργούνται και να τροφοδοτούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ( αποτελώντας την «μονταζιέρα» στο Νομό), ακόμα και μετά τις κάθετες διαψεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα, κατά την επίσκεψη στην Αριδαία, του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ σ. Δημήτρη Βίτσα,  η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Πολίτες του Νομού  έχει την ξεκάθαρη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε καμιά περίπτωση διατεθειμένος να γίνει η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ».
Το πολιτικό ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά ανάγκη από "μεταγραφές" κυβερνητικών βουλευτών σαν να πρόκειται για ποδοσφαιρικές ομάδες. Η επιλογή του Ελληνικού Λαού για μια κυβέρνηση της Αριστεράς προέρχεται από την απόλυτη ανάγκη να σταματήσει η καταστροφή, να επανέλθει η υπερηφάνεια και η εθνική κυριαρχία, να σταματήσει να λεηλατείται η κοινωνία, να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση και να ανοίξει άλλος δρόμος για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι χώρος για τη συνέχιση πολιτικής καριέρας. Ας το πάρουν αυτό όλοι υπ’ όψιν και να το καταλάβουν.
Όπως δήλωσε και ο Γραμματέας της Κ.Ε. Δημήτρης Βίτσας στην «Αυγή» «Θέλουμε να επιτυγχάνονται πλατιές συνεργασίες, οι οποίες δεν μπορεί να αφορούν ούτε φθαρμένα κόμματα, ούτε αναξιόπιστα πρόσωπα, ούτε μνημονιακού τύπου πολιτικές, αλλά να προδιαγράφουν μια νικηφόρα πορεία».   




4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ. ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο η Τζάκρη θα μας σώσει!!! αλλαγή δεν γίνεται χωρίς την Τζάκρη!!

      Διαγραφή
  2. Ναι σαίϊνι .....
    θα μας σώσει,
    αυτή που ψήφισε ότι έχει κυκλοφορήσει σε μνημόνιο, δανειακή σύμβαση, κλύσμα, σταύρωση αγχόνη, φάλαγγα κοκ .....

    ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΑ????????????????????? ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ???

    Η Τζάκρη μόνο τον πισινό της θέλει να σώσει τώρα που κλείνει το μεγάλο μαγαζί και όλα τα ποντίκια την κάνουν από το πράσινο καράβι που βούλιαξε.....

    ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

    οποιοσδήποτε λέει το αντίθετο ή δεν έχει ιδέα ή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.......
    ciao λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7 Ιανουαρίου 2014 - 10:33 μ.μ.
    Ανώνυμος7 Ιανουαρίου 2014 - 9:59 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=nlQ3lJ2U2fM
    αφιερωμένο

    1:53

    άντε γεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)