Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αμφίβολη ακόμα η κάθοδος του Δ. Πασόη στις εκλογές




 
ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ στην πράξη ζητάν από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη  ότι τελικά θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ,τουλάχιστον μισοί από τους εν ενεργεία συμβούλους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιοι από αυτούς συζητάν και με άλλους υποψήφιους και αφήνουν «ανοικτές πόρτες» προκειμένου να μην βρεθούν εκτός εκλογών σε περίπτωση που δεν κατέβει στις εκλογές . Παρά τις επιλεκτικές διοχετεύσεις στον διαδικτυακό τύπο  πληροφοριών, περί βέβαιης καθόδου του, δεν συμμερίζονται την ίδια άποψη  στενοί συνεργάτες του που διαπιστώνουν , άλλα πράγματα. Εκτιμάται πάντως ότι η στάση τους και η θέση τους θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του μήνα , προθεσμία που φέρονται ότι πρόκειται να του θέσουν για τελευταία φορά . Υπάρχουν και ελάχιστοι από τον συνδυασμό του  που θεωρούν ότι ο Δήμαρχος αναζητά αφορμή για «ηρωϊκή» έξοδο. Κάτι όμως που μάλλον δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.

6 σχόλια:

  1. ότι συζητάνε και με αλλους είναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΡΟΥΤ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παράσχος παρακαλάει το Δημήτρη για να κατέβει μαζί του. Οπότε τί λες? Να τον πουλήσει τον Πασόη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καημένε δήμαρχε, ένα είναι σίγουρο, ότι θα πας για παράβαση καθήκοντος μετά το πέρας της θητείας σου. Αδιαφόρισες, συγκάλυψες και εξαφάνισες την αυλή του 2ου δημοτικού σχολείου. Ενώ γνωρίζεις τα πρόσωπα που διεκδικούν με παράνομο τρόπο (τίτλος κυριότητας του 2007) την αυλή του σχολείου, κάνεις τα στραβά μάτια γιατί αυτοί είναι φίλοι του Συμπαραστάτη σου. Εσύ θα τιμωρηθείς για αυτό κι ο Κλεισούρης θα απαλλαγεί για λόγους βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ) Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤ ΜΕ ΠΑΡΟΥΤ,,,,,,,,,,,,,,,,, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)