Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τελευταίοι «λεονταρισμοί»Πασόη . Το Φλεβάρη αποχαιρετά τα όπλα



Σε μία  ύστατη προσπάθεια να περισώσει ότι περισώζεται , ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Πασόης, αναζητώντας παράλληλα και μία καλή αιτιολογία για να μην είναι ξανά υποψήφιος , ζήτησε από  συμβούλους του να ξεκαθαρίσουν  την θέση τους εν όψει των ερχόμενων εκλογών
.  Μιλώντας στους 8 από τους 16 εκλεγμένους συμβούλους του  ζήτησε να  δεσμευτούν ότι θα είναι υποψήφιοι   σε κατ ίδιαν νέα συνάντηση που θα έχουν, χωρίς όμως να προσδιορίσει τον χρόνο.
Οι παριστάμενοι σύμβουλοι εξέφρασαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , τις εκτιμήσεις και απόψεις τους .
Ο Γιώργος Ταγκαλίδης επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που δύσκολα  ξεπερνιέται, ενώ το θέμα των δημοτικών συμβούλων μπορεί να αναπληρωθεί.Ο ίδιος θα είναι ξανά υποψήφιος αν το ζητήσει ο Δήμαρχος
 Ο Χρήστος Σπρίτος εξέφρασε την άποψη ότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να είναι υποψήφιος, αλλά εάν το ζητήσει ο Δήμαρχος θα είναι ξανά υποψήφιος.
 Η Δέσποινα Καλδερεμτζή εξέφρασε την άποψη ότι με την αδυναμία ανταπόκρισης και στις ελάχιστες υποχρεώσεις  προς τους δημότες η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.
Ο Σταύρος Καραμαριάς εμφανίστηκε αισιόδοξος ,ενώ ο Νίκος Παρούτογλου  εκτίμησε ότι χρειάζεται δυναμική , αφού μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξει και αντίπαλος.
Την σιωπή προτίμησαν ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Τάσος Θεοδωρίδης, έχοντας γνώση προφανώς της σκληρής πραγματικότητας.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολαϊδης , αποχώρησε εκνευρισμένος , καθώς ο Δήμαρχος τον «άδειασε» στο θέμα προαγωγής υπαλλήλων . 
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο σημερινός Δήμαρχος μετά το πρώτο δεκαήμερο το Φλεβάρη  θα (αναγκαστεί )ανακοινώσει σε πρώτη φάση σε πολύ στενούς του συνεργάτες την πρόθεσή του  να μην είναι ξανά υποψήφιος. Δε το κάνει από τώρα για να μην υπάρξει διάδοχη κατάσταση, ούτε και προοπτική για κάποιο άλλο στέλεχος του συνδυασμού.  .Αλλες πληροφορίες τον φέρουν να έχει έρθει σε συμφωνία με παλιούς συντρόφους του , να  μην τον κυνηγήσουν μετά την λήξη της θητείας του και να μην του δημιουργήσουν προβλήματα   επικαλούμενοι διαδικαστικά και νομικά θέματα. 
Το σενάριο της μη καθόδου του , ενισχύεται και από το γεγονός ότι αρνείται να το ξεκαθαρίσει δημόσια με συνέντευξη τύπου ή γραπτή δήλωσή του σε όλα τα τοπικά μεσα

4 σχόλια:

  1. min ta bazeis ta sxolia esu na bazeis mono apo ekei pou ta perneis kota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την αλλη εβδομαδα,περιμενουμε το προσφιλες σου σπορ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-,αν φυσικα ενδωσει ο Πασοης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ?Α...........ΞΕΧΑΣΑ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΜΠΡΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)