Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

΅Τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση – Αξιολόγηση εκπαιδευτικού΅



 

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας ΅Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΅ πραγματοποίησε   με επιτυχία εκδήλωση στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας  με θέμα
΅Τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση – Αξιολόγηση εκπαιδευτικού΅ με  ομιλητές  τον πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Χαράλαμπο  Κόκκινο και τον οργανωτικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Νικόλαο Φασφαλή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας,  ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πέλλας, ο αιρετός και μέλη του ΠΥΣΠΕ Πέλλας, οι πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας και Γιαννιτσών,  και συνάδελφοι  εκπαιδευτικοί από όλο το νομό. 
Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Χαράλαμπος Κόκκινος φιλοξενήθηκε από το Σύλλογο  στην περιοχή μας και επισκέφτηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Βαμβάκη Άννα  δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Αλμωπίας. Συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που υπάρχουν  στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις θέσεις  της Ομοσπονδίας σχετικά με την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού.
.
«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ευχαριστεί θερμά, τον κ. Κώτσο Γεώργιο ιδιοκτήτη του HOTEL FILOXENIA στο Λουτράκι,  για την εξαιρετική φιλοξενία στον πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας(Δ.Ο.Ε.) κ. Κόκκινο Χαράλαμπο στις 28 Ιανουαρίου 2014.









ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)