Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Σηφάκης : Αναγκαιότητα η ίδρυση υπερκομματικής Δημοτικής Κίνησης στην Αλμωπία



Με στόχο ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο το  οποίο θα απαρτίζουν  άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τόπο και τα κοινά , συνεχίζει τις επαφές και την ανταλλαγή απόψεων  ο Γιάννης Σηφάκης , ο οποίος μέσα στις γιορτές έκανε  σχετική ευρεία δημόσια πρόσκληση . Ο ίδιος , αφουγκραζόμενος και την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτών της Αλμωπίας ,κάνει λόγο  την αναγκαιότητα  ίδρυσης μιας  νέας ευρείας δημοτικής κίνησης

Η κοινωνία της Αλμωπίας θέλει να ξεπεράσει  τις  λογικές που χρόνια δεν οδήγησαν παρά σε ανακύκλωση των προβλημάτων και την υποβάθμιση της περιοχής. Αποτελεί αναγκαιότητα η ίδρυση ευρύτερης υπερκομματικής κίνησης με στόχο την προστασία της κοινωνίας και των δημοτικών κοινωνικών θεσμών, την αντίδραση στην συνεχή υποβάθμιση της Αλμωπίας, την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σε αναπτυξιακή κατεύθυνση ( πρωτογενής τομέας, αγροτουρισμός, γεωθερμία και γενικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πολιτιστικό προϊόν κλπ), την αξιοποίηση της θέσης της στον χάρτη, την κατοχύρωση θεσμών αποκέντρωσης και λαϊκής συμμετοχής, την αντίσταση στα σχέδια διάλυσης της αυτοδιοίκησης. Σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αναπτυξιακού προσανατολισμού μέσα από την διεκδίκηση πόρων και όχι την παθητική διαχείριση των υπαρχόντων.
Και επειδή τίποτα δεν γίνεται με ασκήσεις επί χάρτου και αυτόματους πιλότους , ο ίδιος εκτιμά ότι πολύ σύντομα όλη αυτή η μεγάλη πλειοψηφία που αναζητά την πραγματική πρόοδο , θα έχει μια ευρεία παράταξη μέσα από την οποία μπορεί να εκφράζεται και να περιμένει κάτι διαφορετικό στη πράξη .

12 σχόλια:

  1. πολύ καλή η πρόταση του Σηφάκη που ήδη βρίσκει ανταπόκριση στην Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕ

      Διαγραφή
    2. ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΑΝΈΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΎ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ;

      Διαγραφή
  2. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΚΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ,ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙΔΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ κ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ . ΑΜΑ ΔΕΝ .... ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ κ ΝΑΚΗ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΑΡΚΕΙ ΚΑΤΙ.... 2.49μ.μ! ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ,ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ..........ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. το παλιο διευθαρμενο συστημα θα συνεχιστει με νεους διευθαρμενους στα κοινα 10.57,δεν καταλαβες φαινεται.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!

      Διαγραφή
  5. Καλά σηφακη αριστερε με τους χρυσαυγητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΗΦΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΗ΄. Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ .......ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ 6.35 , Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΛΙΝΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΥ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Λ.Χ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ? ΛΙΓΩΤΕΡΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)