Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι βουλευτές έχουν σπόνσορες και τους τα χώνουν από πίσω κ. Τζαμτζή;


Οφείλει να εξηγήσει ο Δ.Τζαμτζής ποιοι βουλευτές έχουν σπόνσορες




Ισως λόγω των ημερών κάποια σημεία της συνέντευξης του βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή πέρασαν στο ντούκου και δεν αναδείχθηκαν όσο θα έπρεπε. Όφειλε όμως  και οφείλει και ο ίδιος να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Υποστήριξε,ότι αυτός δεν έχει   «σπόνσορες» από πίσω του. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται πολύ εύκολα και από τα πόθεν έσχες που έκανε από το 1989 που διετέλεσε Δήμαρχος.  Δεν είχε από πίσω του ποτέ κανέναν να του τα χώνει από πίσω.»









Δηλαδή πολύ απλά ο Ιορδάνης Τζαμτζής λέει ότι υπάρχουν βουλευτές που έχουν σπόνσορες και ότι τους τα χώνουν . 
Φυσικά η καμπάνα δεν χτυπάει αόριστα και για βουλευτές που είναι εκτός της εκλογικής του περιφέρειας , διότι πρώτιστα δε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον ίδιο , αφού δεν εμπλέκονται εκλογικά στα πόδια του. Είναι προφανές ότι συμπεριλαμβάνει και βουλευτές της Πέλλας. Η πορεία του Γ. Καρασμάνη είναι γνωστή, και λόγω της στάσης του έχει αποτελέσει το μαύρο πρόβατο αυτών που ενδεχομένως θα μπορούσαν να τον «σπονσοράρουν». Αν μπορούσαν αυτοί θα τον είχαν εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη. Ο ίδιος ο Δάνης Τζαμτζής λέει ότι δεν έχει χορηγούς , άρα μένει ο εξής ένας. Σύμφωνα με πληροφορίες , η αναφορά το βουλευτή της Ν.Δ. δεν είναι τυχαία. Μπορεί να μην κατονόμασε , αλλά ουσιαστικά «φωτογράφισε» συγκεκριμένο συνάδερφό του , ο οποίος εμφανίζεται να είναι ισχυρός λόγω της σχέσης του με το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο. Φοβάται ενδεχομένως  διατεταγμένο «πόλεμο» από αθηναίους μεγαλοδημοσιογράφους οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία και έδειξαν τα δόντια τους με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε  σχετικά με την  δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλών βουλευτών .
Το ίδιο πρόσωπο έχει αποκτήσει περίεργες σχέσεις με άνθρωπο του περιφερειακού τύπου που ξεφύτρωσε ξαφνικά και βγάζει έντυπα(Πέλλα και Χαλκιδική) , έστω και μη αξιόλογα (έγιναν μάλιστα και κουμπάροι). Το πρόσωπο αυτό μάλιστα φέρεται να τον προωθεί στην προεδρία της πανελλήνιας συνδικαλιστικής τους οργάνωσης , ώστε να προχωρήσουν σε διαφημιστικές μεθοδεύσεις. Μάλιστα ο ίδιος βουλευτής σύμφωνα με πηγές από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας , μεσολάβησε να ενταχθεί εφημερίδα του κουμπάρου του  στον νόμο για να παίρνει διακηρύξεις  η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου ούτε κατά διάνοια.
Υπάρχει όμως ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι καλά πληροφορημένες πηγές , το οποίο αναμένεται να διερευνήσουν βουλευτές της αντιπολίτευσης κατά πόσο αληθεύει ή όχι, για μεγάλη χορηγία η οποία δόθηκε με έμμεσο τρόπο από τραπεζικό ίδρυμα προεκλογικά σε υποψήφιο τότε και βουλευτή σήμερα. 
Συνεπώς μάλλον πολλά ξέρει ο Δάνης Τζαμτζής για  "σπόνσορες" που τα χώνουν από πίσω . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)