Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ερχεται το “Fantastic Football Cup, Corfu 2014”





Προετοιμάζεται η Κέρκυρα για το πασχαλινό τουρνουά Ακαδημιών

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στην Κέρκυρα για την διοργάνωση του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομής και ομάδων Νέων (23-27/4).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νησί των Φαιάκων με τη συμμετοχή δεκάδων επίλεκτων τμημάτων ΠΑΕ και ερασιτεχνικών συλλόγων με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και τη συνεργασία της ΕΠΣ Κέρκυρας.

"Στο νησί του Ιονίου, που την πασχαλινή περίοδο ο τουρισμός "χτυπάει κόκκινο", έρχεται να προστεθεί και ο αθλητικός τουρισμός αναβαθμίζοντας τη φιλόξενη εικόνα του νησιού μας σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε, η Κέρκυρα διαθέτει την υποδομή και την τεχνογνωσία να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και την προετοιμασία- προπόνηση ομάδων", υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, υπεύθυνος της διοργάνωσης και πρόεδρος του Ολυμπιακού Κέρκυρας.

Το Karpatselis Football Center προσκαλεί στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών – Σχολών ποδοσφαίρου “Fantastic Football Cup, Corfu 2014” που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 23 Απριλίου ως και τη Κυριακή 27 Απριλίου 2014, όλες τις ομάδες να χαρούν τις ομορφιές του νησιού, αλλά και να ανταγωνιστούν παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή τμήματα των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, AJAX Πέλλας, ΑΟ Χαλκίδας, Ερμής Καλαμαριάς, FC Talent - Καρακώστας, ΜΑΣ Αγχίαλος, Μαρμαράς Χαλκιδικής, ΠΑΕ Δόξα Δράμας, ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Βέροια, Μακεδονικός Κοζάνης, Πρωτέας, ΑΟ Λουτρακίου, Γαλατινή Κοζάνης, ομάδες από τη Σπάρτη, τη Σάμος, την Αιγιαλεία ενώ αναμένεται και η οριστική συμμετοχή δεκάδων ακόμη επίλεκτων τμημάτων Σχολών Ποδοσφαίρου υψηλού επιπέδου της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι οποίες εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους.
Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων, προβολή του νησιού της Κέρκυρας ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, όλες τις εποχές του χρόνου.
Στόχος των διοργανωτών είναι να δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Κέρκυρα, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση, τον πολιτισμό και να την αγαπήσουν.

Σύντομο και ενδεικτικό πρόγραμμα

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014
Πρωί - μεσημέρι: Άφιξη ομάδων, μεταφορά στα ξενοδοχεία
Τεχνική σύσκεψη διοργανωτών και υπευθύνων ακαδημιών
Μεσημέρι - βράδυ: Ελεύθεροι
Πέμπτη 24 Απριλίου 2014
Πρωί - βράδυ: Αγώνες Α' Φάσης, Αγώνες Β' Φάσης
Παρασκευή 25 Απριλίου 2014
Πρωί: Αγώνες Α' Φάσης, Αγώνες Β' Φάσης
Απόγευμα - Βράδυ: Ημιτελικοί
Σάββατο 26 Απριλίου 2014
Τελικοί αγώνες
Τελετή λήξης, Απονομές
Κυριακή 27 Απριλίου 2014
Πρωί: Ελεύθεροι μετά το πρωινό
Μεσημέρι: Αναχώρηση Ομάδων

*Αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στις ομάδες μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών και την κλήρωση των ομίλων.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα αγωνιστούν στο τουρνουά “Fantastic Football Cup, Corfu 2014” είναι οι παρακάτω:
Γεννημένοι 1999 - 2000 (11 Χ 11)
Γεννημένοι 2001 - 2002 (11Χ11)
Γεννημένοι 2003 - 2004 (8Χ8)
Γεννημένοι 2005 - 2006 (6Χ6)

Γηπεδικές εγκαταστάσεις
Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Κέρκυρας - ΚΑΝΟΝΙ
Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου
Δημοτικό γήπεδο Σκληπερού
Δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου
Αθλητικό Κέντρο Karpatselis (6X6)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 120 €
Το κόστος διαμονής, σίτισης και μετακίνησης είναι 120 € για τον κάθε συμμετέχοντα αθλητή, αλλά και τους συνοδούς γονείς ή φίλους που θέλουν να επισκεφτούν την Κέρκυρα και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.
Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Fantastic Football Cup 2014 θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2661028565 και 6932335566 (Βαγγέλης Καρπατσέλης).

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δώρα Ιωακειμίδου / 6977 856 866



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)