Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ «Δεν κινδυνεύει να χαθεί κανένα έργο»


 


Τα μεγάλα έργα του Δήμου Αλμωπίας, η επέκταση του ΧΥΤΑ και το αποχετευτικό δεν πρόκειται να χαθούν .Αυτό διαβεβαίωσε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ . ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Παρούτογλου .


Οστόσω η έναρξή τους μάλλον θα καθυστερήσει . Η επέκταση του ΧΥΤΑ, εκτίμησε ότι μπορεί να ξεκινήσει σύντομα. Αναφερόμενος στις πληροφορίες που υπάρχουν για το ενδεχόμενο να κλείσει ο ΧΥΤΑ Αλμωπίας, παραδέχτηκε .οτι οι φόβοι έχουν βάση , καθώς πλέον η διαχείρηση  πλέον γίνεται από το ΦΟΔΣΑ και όχι από τον Δήμο Αλμωπίας.  ..
Παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχειη δασοτεχνική μελέτη που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί και παραδοθεί , διότι αρχικά τους είχαν γνωστοποιήσει ‘ότι δεν χρειάζεται. Τώρα η ανάθεσή της θα γίνει από τον ΦΟΔΣΑ . Δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για περεταίρω καθυστερήσεις  για διάφορους λόγους .
Στο μεταξύ τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου υπήρξε συνάντηση στην Αθήνα με τον Ειδικό Γραμματέα του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Ιατρίδη, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο Νίκος Παρούτογλου.
Η συνάντηση αφορούσε και την πορεία ένταξης του έργου «Αναβάθμιση Υποδομών Άρδευσης στην Τ.Κ. Φούστανης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

6 σχόλια:

  1. ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?ΕΝΤΑΞΕΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν κάνει το αποτέλεσμα ρε παιδιά. Αυτοί αλλιώς αποφάσισαν.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχε άλλους 3 τέτοιους ο Πασοης δε θα έχανε ποτέ. Νίκο φύγε , του πέφτεις πολύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μετα ξυπνησαν οικογενεικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν.Δεν μπορουν τα παιδια. αυτες τις δυναμεις εχουνε. Καιρος για ξεκουραση. Φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)