Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

“ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ” (Α.Σ. ΣΕΠΑ)



 




Στην πόλη των Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε στις 23/2/2014 η ημερίδα που διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ”
(Α.Σ. ΣΕΠΑ) στα πλαίσια της Πράξης «Απασχόληση και Κοινωνική Οικονομία Ευπαθών Ομάδων στο Ν. Πέλλας» με θέμα την «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».
 Οι εργασίες της ημερίδας ξεκίνησαν με την εισήγηση του προέδρου της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Ν. Πέλλας Γιώργου Τοδίτσκα ως προέδρου των εταίρων τις αναπτυξιακής σύμπραξης ΣΕΠΑ, επισημαίνοντας πως η ημερίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας ώστε να λειτουργήσει ως προτροπή για την μεγαλύτερη εμπλοκή όλων μας σε αυτόν το νέο χώρο Οικονομίας.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν η κα Σωτηριάδου Ανδριάνα, Υπεύθυνη Διαχείρισης, που παρουσίασε το σύνολο του σχεδίου παρέμβασης της πράξης καθώς και την πορεία υλοποίησης του και ο κος Άϊκος Γεώργιος, Νομικός και Οικονομολόγος, ο οποίος αναφέρθηκε εισαγωγικά στις βασικές έννοιες της Κοινωνικής Οικονομίας ενώ παρουσίασε και τα βασικά σημεία του νέου νομικού πλαισίου για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΟΔΙΤΣΚΑΣ Γ.                                     ΓΑΛΑΝΟΣ  ΠΕΤΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)