Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Βετεράνοι Αλμωπού – Βετεράνοι ΠΑΟΚ 3-0






Ιστορική νίκη επί του ΠΑΟΚ πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας 31-3-2014. Ευτυχώς που το παιχνίδι έγινε 31 Μαρτίου και όχι πρωταπριλιά , γιατί δεν θα το πίστευε κανείς.
Ο αγώνας φυσικά ήταν φιλικός και σε επίπεδο βετεράνων . Ο ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τα μυστικά της μπάλας , αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμος, το δε σώμα πολλές φορές ανυπάκουον.  Ο Αλμωπός έπιξε με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ακόμα στην ενεργό δράση με ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας. Το πρώτο ημίχρονο  τελείωσε 0-0 . Στο β΄μέρος  και στο 54 ο Κοβάτσης (Κανιέμπα) νίκησε στη κλειστή γωνία τον Αργυρόπουλο και έκανε το 1-0.
Σ67΄ο διαιτητής Χ. Κύρρου καταλόγισε ένα αυστυρό πέναλτι , για το οποίο έλειπαν οι φανατικοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ γιαυτό και δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες παρά μόνο από ορισμένους παίκτες.
Ο Στέφανος Τριανταφυλλίδης που το εκτέλεσε σημάδεψε σωστά την δεξιά γωνία και έκανε το 2-0.
Το τελικό 3-0 έκανε στο 85΄ο Παπαπέτρου με κοντινή καρφωτή κεφαλιά.
Διαιτησία Κύρρου.( Μιχαηλίδης –Σλατίντσης)
ΑΛΜΩΠΟΣ (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ) Αυγουστάκης,(τραυματίστηκε νωρίς και αποχώρησε, στη θέση ο οΧρήστος Χωλόπουλος και στο 70΄ο Γιώργος Παντελίδης)Τουμανίδης . Μλαδίνου.Σιώπκας ,, Σαμαράς,Αβραάμ,Μήτσκας,Κορέλλας, Χατζηλαμπρινός,Παπανδρέου, Ανδρεάδης. Έπαιξαν ακόμα:Γιαννακόπουλος Κοβάτσης, Μυλόπουλος, Τρύπκος,Β’υρων Παυλίδης, Τσεχειλίδης , Ορμάνης, Παπαπέτρου Τριανταφυλλίδης


ΠΑΟΚ  (Μπέλλης) Αργυρόπουλος, Γιόγκας,,Μήτογλου,Καλιφούλης,Χασιώτης, Τερζανίδης,Ελινίδης,Βουτσιάς, Ζαβαντίας, Μουστάκας Έπαιξαν ακόμα Στιψιανός,Γκουκίδης,Καπουσούζης και Μαλιούφας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)