Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Γιάννη Σηφάκη στο Ωδείο Αριδαίας




   Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας και συναντήθηκε τόσο με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Παναγιώτη Αποστολίδη, τον καθηγητή του Ωδείου Δημήτρη Ουρούμη όσο και με άλλους καθηγητές του Ωδείου.

   Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Ωδείου επαναδιατύπωσε την θέση του συνδυασμού για την ανάγκη προστασίας των κοινωνικών δημοτικών δομών απέναντι στην επίθεση που δέχονται από τις ακολουθούμενες πολιτικές, εξήρε την σημαντική προσφορά του Ωδείου στην κοινωνία της Αλμωπίας και δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός θα αγωνιστεί για την συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του ως δημοτικού ωδείου.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ακούστηκαν προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση μαθητών και την βελτίωση της πολιτιστικής προσφοράς του Ωδείου στην κοινωνία της Αλμωπίας.
Ο συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» ξεκίνησε τις συναντήσεις του, στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, από το ωδείο λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων του με αυτό. Ο κ. Γιάννης Σηφάκης, ως πρόεδρος του ΑΡΙΩΝΑ πριν ένα χρόνο είχε καθοριστική συμβολή στην διάσωση του θεσμού όταν ο ΑΡΙΩΝΑΣ προσφέρθηκε και διαχειρίστηκε την λειτουργία του ωδείου ( με προσλήψεις 14 καθηγητών και εξασφάλιση της ασφάλισης τους) από τον Οκτώβριο ως και τον Φεβρουάριο λόγω της τεράστιας καθυστέρησης στην έγκριση από το Υπουργείο για τις προσλήψεις καθηγητών.
   Ο κ. Ορέστης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος του συνδυασμού, ως πρόεδρος της ΔΕΚΟΠΑ είχε πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του Δημοτικού Ωδείου  και η κ.Ελένη Μισώρη – Αμπατζιάδου, υποψήφια του συνδυασμού, είναι εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων των μαθητών του Ωδείου με σημαντική προσφορά στην προώθηση του απαίτησης της κοινωνίας για την ίδρυση του αλλά και στις προσπάθειες εύρυθμης λειτουργίας του.

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ........ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΡΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πρωην εργαζομενο- καθηγητη του ωδειου, μη Καρατζοβιτη: το ωδειο εγινε απο τον κ. ΜΠΙΝΟ, που δινει και κρατικο πτυχιο με τις δικες του ενεργειες. Αυτη ειναι η μονη και μονασικη αληθεια. Εχω και DVD των εγκαινιων για τους απιστους Θωμαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΩΔΕΙΟ;;;
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)