Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Να τελειώνουμε με το παλιό και το απαξιωμένο





Δήλωση Γιάννη Σηφάκη, υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας

 Οι πρωταθλητές της συναλλαγής και της κωλοτούμπας
 μετά από πολλές «πιρουέτες» κατέληξαν 
σε κάποιον από τους συνδυασμούς
 Δ. Πασόη και Δ. Μπίνου.

Ο  τρόπος συγκρότησης των δύο παραπάνω συνδυασμών αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια που έχουμε από καιρό επισημάνει. Το παλιό, το μίζερο και το απαξιωμένο προσπαθεί να σωθεί με αδιαφανείς συναλλαγές για «καρέκλες» και μισθούς, με πιέσεις, εκβιασμούς, υποσχέσεις «δίμηνης»  ή «πεντάμηνης» εργασίας και με άλλους «περίεργους» τρόπους.  
Ο πήχης της δημοτικής διαχείρισης δεν μπορεί να συνεχίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Καλώ τους πολίτες  να τοποθετήσουν στο χρονοντούλαπο της δημοτικής ιστορίας της Αλμωπίας  όλο αυτό το σάπιο σύστημα που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναπαραχθεί μέσα από τους συνδυασμούς Δ. Πασόη και Δ. Μπίνου.
Ο συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» είναι το μόνο καινούργιο, έχει προτάσεις για τον τόπο και έχει στα ψηφοδέλτια του μόνο νέους και άφθαρτους στην δημοτική διαχείριση συμπολίτες μας που έχουν αποδείξει ο καθένας στον τομέα του την αγάπη τους για την Αλμωπία. Που πιστεύουν ότι αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερης τύχης. Που θέλουν διεκδικητικό Δήμο κοντά στον πολίτη και τα προβλήματα του και όχι Δήμο παράρτημα βουλευτών που  «κουβαλούν» ταυτότητες ή όμηρο στα χέρια καρεκλοκένταυρων καιροσκόπων που γυρίζουν από συνδυασμό σε συνδυασμό  με μόνο σκοπό το προσωπικό τους όφελος για πολλοστή φορά αφήνοντας την Αλμωπία στην μιζέρια και την υποβάθμιση. Να τελειώνουμε με τους συνδυασμούς  που χρησιμοποιούν τους νέους σαν «φερετζέδες»  για να κρύψουν το πολύ παλιό που παραμονεύει. Μετά από 3,5 χαμένα χρόνια να μην χαθούν για την Αλμωπία και άλλα πέντε χρόνια. 
Όλοι μαζί  «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία»  και την καθημερινότητα της ζωής μας 

20 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΦΑΦΛΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε στεναχωρεί που μιλάει και μάλιστα καθαρά, σου αρέσουν, φαίνεται, οι βουβοί και οι άβουλοι

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ .ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ; ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ; ... δηλωσεις οτι σου κατεβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωσε τη ψηφο σου στο συνδιαδμο ΑλλαΖουμε την Αλμωπια. Για να δεις κυριε που αποκαλεις τον κυριο Σηφακη φαφλατα. Οτι οτι λεει θα γινει πρσξη. Αυτα για σκεπτομενους ψηφοφορους. Ευχαριστω. Χαρηδημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ Κ.Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ, ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΑΞΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΖΙΑΚΑΣ, ΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και συ εχεις κατι λουλουδια να τα χαιρεσε ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν 15 από τους 42 υπψ. δημοτικούς έχουν κατεβεί πάνω από δυό φορές υποψήφιοι και οι 13 τουλ. έχουν αποτύχει να εκλεγούν, και μάλιστα με ψηφοδέλτια που οι αρχηγοί τους είναι αυτοί που τώρα τους χλευάζουν, για ποιους νέους και άσπιλους μιλάτε? Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα εκτός και προκληθώ, και ελπίζω να μην βάλει το χεράκι της η λογοκρισία. Ο Γιάννης π.χ. είναι εργολάβος που τα τελευταία χρόνια κινήθηκε στις δημοπρασίες με στημένα έργα και αεριτζήδηκα. Το ίδιο και ο έτερος εργολάβος. Το ίδιο και τρίτος που μπήκε σε τοπικό. Το αυτό και τέταρτος που από τον Πασόη με καθόλου αξιοκρατικά κριτήρια πήρε ένα κάρο δουλειές. Ο αντιδήμαρχος με τον Χρ. Μπίνο πέρασε από πλυντήριο-στεγνωτήριο και έκανε απολύμανση? Ο συνταξιούχος του Κ.Υ. που έμπαινε υποψήφιος με Αγιάνογλου και Ζέρζη είναι νέος? Ο γεωπόνος που εκτέθηκε τόσες φορές φορές με Σιβένα, Ζέρζη και όπου κατέβαινε η Ν.Δ.είναι φρέσκος? Ο υποψ. βουλευτής και αυτός νέος? Και τελικά η ηλικία των περισσοτέρων που είναι πάνω από 50 συμβιβάζεται με τον Ζαμπέτα που λέει ότι ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής? Κύριοι τα ψέμματα τελειώσανε, Η ανάγνωση των ψηφοδελτίων οδηγεί σε αληθινά συμπεράσματα και όχι σε ευχολόγια. Κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Η επόμενη δοκιμασία είναι οι εκλογές που θα δώσουν στους ψεύτες την χαριστική βολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε βάλε το κεφάλι σου κάτω απο την βρύση να ξυπνησεις!! φθαρμενος σε δημοτική διαχείριση είναι κάποιος που έδωσε υποψηφιότητα και δεν βγήκε; ( που είναι δυο όλοι όλοι). Μαλλον πρέπει να μάθεις Ελληνικά πρώτα. Ο Σηφακης μόνος του σταμάτησε να είναι εργολάβος πριν 15 χρονια γιατι είδε πως παίζεται το παιγχνιδι. Σε τσουζει ο αιχμηρος λόγος του γιατι βάζει το νεο και καθαρο και δεν μπορει κατα προσωπο να τον αντιμετωπίσει ο Πασοης και ο Μπινος που είναι πολυ λίγοι. Περαστικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε παιζεται αυτος των γεγονωτων,τι λογοκρισια ειναι αυτη.Μονο σχολια επιβραβευσεις βαζεις για τον συγκεκριμενο τυπο; μονο τα δικα τους σχολια επιτρεποντε; ποσα σου χει δωσει; Δεν υπαρχετε!!! γιατι βριζουν τοτε τους μαγαλοδημοσιογραφους επειδη λαδονοντε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι οι παλιοι οι απαξιωμενοι οι φθσρμενοι συνεχιζουν χωρις ντροπη. Αλλα εχουν και το θρασος καποιοι να μεταβιβαζουν την αρρωστη πολιτικη τους στους συγγενεις τους. Λες και ειναι κτημα τους. Μονο ντροπη αξιζει σεμας τους ψηφοφορους αν τους το ξαναεπιτρεψουμε. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ στο aridaianews εκανα ενα θετικο σχολιο κ δν το εβαλε κα βαζει περισσοτερα αρνητικα.....αρα ολοι τα ιδια ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. Σηφάκη νομίζω ότι έχετε χάσει το μέτρο. Είστε αξιέπαινος για την προσπάθεια που κάνετε και δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις σας. Οφείλω όμως σαν αρκετά μεγαλύτερος να σας υπενθυμίσω ότι στην πατρίδα μας πληρώνουμε συνήθως την εμμπνή κάποιων ότι μονο αυτοί είναι οι γνώστες της αλήθειας. Είστε αξιόλογος άνθρωπος και γνωρίζω την συμμετοχή σας σε κοινωνικούς φορείς. Έχετε αξιόλογους συνεργάτες που μπορούν να συμβάλλουν στην προκοπή του τόπου μας. Σφάλλετε όμως και διαπράττετε μεγάλο λάθος διεκδικώντας την πατρότητα μόνο και αποκλειστικά για εσάς του νέου, του άφθαρτου όπως λέτε και σε τελική ανάλυση την αγωνία για την πρόοδο του τόπυ μας. Αδικείτε πιστεύω τον εαυτό σας και την προσπάθεια σας όταν ξεπερνάτε (από απειρία και υπέρμετρο πάθος πιστεύω) το μέτρο. Σας παρακαλώ να πάρετε υπ΄όψιν σας τα γραφόμενα και να πορευτείτε στο χρόνο που μένει με αξιοπρέπεια και μετριοπάθεια. Η μετριοπάθεια δεν είναι στοιχείο αδυναμίας. Απεναντίας δείχνει ισχηρή θέληση και διατήρηση ψυχραιμίας. Στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε επίδοξος υποψήφιος δημοτικός ηγέτης μας. Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας και τους συνεργάτες σας. Ένας εν δυνάμει ψηφοφόρος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6.15 κρατησε τις θεωριες για το ατομο σιυ. Διαφορετικα ονοματισε τα πραγματα. Αν εχεις κατι να πεις. Πιστευω οτι ο κυριος Σηφακης και νου εχει και γνωση. Μηπως η αληθεια ποναει. Μιχαηλιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι παλιός ρε φίλε; για πες μας έναν. Τόσο πολύ έχετε χάσει την ψυχραιμία σας που στέκεται και αγωνίζεται και θα νικήσει συνδυασμός έξω από τους μηχανισμούς; Που δεν μασάει τα λόγια του και δεν πήρε κανέναν κωλοτούμπα;

      Διαγραφή
  14. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΔΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το δραμα της εποχης μας ειναι οχι στο πως θα αποδεχτουμε το νεο αλλα στο πως θα ξεπερασουμε το παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο εκνευρισμός που φαίνεται στις απαντήσεις είναι η καλύτερη απόδειξη για την ορθότητα των σχολίων που τις προκαλούν. Αγνοείς φίλε απαντητή εκ μέρους του συνδυασμού κάτι που είναι ανακριβές. Ο κόσμος έχει κρίση. Την επικαλείσαι διαρκώς και την επιδιώκεις στη διακύρηξη σου και την απορίπτεις στην πράξη. Δείξτε ψυχραιμία και ανωτερότητα. Εμπιστευτείτε την κρίση των πολιτών και μην προσπαθείτε να την χειραγωγήσετε μα συναισθηματισμούς και λαϊκισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΥ 12:27 ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΕΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ (ΧΟΥΝΤΙΚΟ, ΔΕΞΙΟ, ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)