Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νίκος Αποστολίδης: Κάποιοι θα κρύβονται σε λίγο στην Αλμωπία



Λακωνικός ο Νίκος Αποστολίδης, σε ερώτηση πως σχολιάζει την ένταξη της Μαρτίνας Ζιάκα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπίνου είπε:

«Εγώ δεν σχολιάζω τίποτα . Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει . Αυτιά και ακούει. Εγώ ότι έχω να πω , θα το πω στην τηλεόραση, χωρίς φόβο και πάθος.
Έχω να αποκαλύψω πολλά για όλους αυτούς που στριμώχνονται σε συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί νομίζουν ότι θα γλυτώσουν για όσα έχουν κάνει. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα ψάχνουν μέρος για να κρυφτούν . Όλα έχουν όρια και δεν μπορούν να το  παίζουν κάποιοι «τζάμπα μάγκες» στην καμπούρα του Δήμου.

15 σχόλια:

  1. ΑΥΡΙΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ...
    ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ....ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο πως πήγε η συνάντηση με τον Μπίνο; Ακούμε οτι δώσατε τα χερια. Ειναι αλήθεια οτι την Κυριακή ανακοινώνεται η υποψηφιότητα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενας - ενας ....ολοι στον μπινακο, καποιος στην ανατολικη αλμωπια τριβει τα χερια του με αυτα που θα ακολουθησουν, μηπως κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΒΓΑΛΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ 2006-2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαυτο το τοπο χαθηκε η σοβαροτητα. Κριμα. Οι ιδιοι και οι ιδιοι. Ας κανουμε την ανατροπη. Μαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΑΓΕ///// ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΑ ΛΕΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΖΙΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΤΩΡΑ;;;; ΝΙΚΟ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ; ΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην αφήσουν τον Αποστολίδη στου Σηφάκη. Ας τολμήσει να το δοκιμάσει. Θα έχει πολύ γέλιο!!!!!! Μόνο ως ψηφοφόρο και πολίτη αυτού του τόπου θα τον δέχοταν. Ξέρει αυτός που τον πέρνει. Χρόνια στο κουρμπέτι.... θα πάει εκεί που τον θέλουν μαζί με τους ψήφους "υποχρέωσης" που κουβαλάει. Πάντως για Σηφάκη......... σαν παλιά ταινία θρίλερ θα είναι. Από την μία θα τρομάζεις κι απ την άλλη θα γελάς.

      Διαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεχρι και ο κυριος Πασοης τον θελει . Οπως λενε οι δικοι του φτανει να ειναι παλι στα πραγματα. Για να ξαναεχουμε απραξια. Ντροπη μας ξεχασιαρηδες ψηφοφοροι που ειμαστε.Μαχημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)