Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Πασόη ο Τάσος Τσαβδάρης




Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος ξανά με τον Δημήτρη Πασόη θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Τσαβδάρης

26 σχόλια:

  1. οχι αλλο καρβουνο,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ.....ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ......ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "REXONA"...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑΣΟΥΛΗ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΕΤΣΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ρε παιδιά υπάρχει τσίπα; Θα τρελαθώ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε τσίπα ούτε ντροπή! Τι νομίζετε, ότι έχουμε πάθει αμνησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ!
    ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!
    Αλλά τι λιτή ανακοίνωση είναι αυτή;
    Εμεις περιμέναμε να μας εξηγήσεις τους λόγους της επιστροφής σου.
    Μάλλον ταιριάζει καλύτερα μία αθόρυβη επιστροφή γιατί η προσωρινή αποχώρηση σου ήταν πιο βαρύγδουπη.
    Για να δούμε πόσοι θα μαζευτούν στο μαντρί μέχρι το τέλος;
    Τελικά όλοι σας πάτε να επιβεβαιώσετε ότι ο Πασόης έχει ικανότητες και ας διατυμπανίζατε το προηγούμενο διάστημα το αντίθετο.
    Τι ισχύει τελικά;
    Αυτό που ισχύει σίγουρα είναι η δήλωση Σπρίτου. Προφήτης είναι ο άνθρωπος;
    Είχε δηλώσει ότι αυτός και ο Τσαβδάρης πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν και δεν θα το βάλεις το σχόλιο.
    Τάσο έβαλες την ουρά στα σκέλια και έγλειψες το χέρι του τσοπάνη. Το χέρι που σε ταϊζει. Απορώ πως θα κυκλοφορήσεις έξω και πως θα αντικρύσεις αυτούς στους οποίους έλεγες τα χειρότερα για το αφεντικό σου. Μάλλον δεν μπορείς χωρις σπίτι. Μόνο σπιτωμένος αισθάνεσαι ασφαλής. Μπράβο Τάσο. Αυτή είναι και η πολιτική σου καταδίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και υστερα ηλθαν οι ορνιθες και μας εσωσαν. Κοροιδα ειμαστε κυριε Πασοη και Τσαβδαρη. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ .ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς ο ψηφοφορος έχει και μνήμη και τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΑ 'Η ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.

    ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα δεν φροντισες να παρεις μαθηματα απο την μπαγκη?τουλαχιστον αυτη αιτιολογησε την επιστροφη της.τωρα τσαβδαρης και μπαγκη μαζι στην επανεκλογη,περιμενουμε και κανονιδη νακλεισει η κωλοτουμπα χαχαχαχαχαχα.Νικος απο Ορμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμεις θα βοηθηθησουμε και θα ψηφισουμε τον Βαγγελη Τσαβδσρη, που ειναι υποψηφιος με τον Σηφακη, που ειναι αγωνιστης της ζωης και με αξιοπρεπεια. Τελος ο Τασος, φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκει που εφτυνε γλυφει. Λιγη αξιοπρεπεια Τασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει πολύ θάρρος για να το κάνεις αυτό. Τώρα αν είναι και αξιοπρεπές ο κόσμος θα το κρίνει. Πάντως τον Πασόη σίγουρα τον κάνουν μάγκα.

      Διαγραφή
  15. Και τι ειμαστε εμειςωρε Τασο; προβατα; να υπολογιζεις χωρις εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγα Τασο θα σπασει η μεση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χα....χα...χα...χα..χα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπη γθα τον Αλμωπαιο ψηφοφορο αν δεν κανει τωρα την αλλαγη. Θα πανε αλλα πεντε χρονια χαμενα. Μοναχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπαρχουν κι αλλοι υπιψηφιοι. Φυγετε μακρια απο το κατεστημενο. Υπαρχει παντα το καλυτερο. Χαμπος. Υ.Γ Και οι κυριοι Πασοης και Τσαβδαρης ειναι της παλιας σχολης οπως και πολλοι αλλοι. Μπαχιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αφού ενας δυο είστε που γράφετε.. μν γίνεστε πιο γραφικοί, φτανει! το οτι ο Τσαβδάρης είχε αλλη άποψη και την κατέθετε δημόσια, δεν ξέρω από ποτε είναι κατακριτέο. ειχαμε 26 συμβούλους και απο αυτούς 3-4 μιλούσαν σε ΟΛΑ τα συμβούλια. οι υπόλοιποι θαρρείς και είχαν πιει το αμίλητο νερο! και αν δεν σας κάνει αρέσει το γεγονός οτι ο Τσαβδάρης ειναι ξανά με τον Πασοη παρά το γεγονός οτι είχαν συγκρόυσεις, τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε με το γεγονός οτι δεν υπήρχε κάποιος αλλος ΑΡΧΗΓΟΣ που θα εμπνεύσει. Δυστυχώς μέσα στην μετριότητα όλως, ψηφίζουμε ξανά ΠΑΣΟΗ. όσοι ξέρουν τα πράγματα, καταλαβαίνουν.. ΤΑΣΟ ΤΣΑΒΔΑΡΗ άσε τον ανόητο εμπαθή που έχει γράψει τα περισσότερα απο τα σχόλια και κοίτα τον αγώνα σου.
    ενας καλος, παλιος σ φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νικο απο Ορμα 2.03 π.μ.η τουμπα θα παραμεινει ανοιχτη......γιατι θα περιμενεις παρα πολυ για να κλεισει,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
    Ο ΤΑΣΟΣ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΙΜΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ.. ΣΑΝ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ.. ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ.. Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ .. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ.. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΟΥΝ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ ΗΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  24. Μη γραφεις συνεχεια ο ιδιος. Φαινεται. Και σταματηστε να λαδωνετε και να υποσχεστε. Χασατε. Χαμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)