Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ευχές Γιάννη Σηφάκη



Αγαπητοί συντοπίτες και συντοπίτισσες
Χρόνια πολλά σε όλους , υγεία και δύναμη!

Εύχομαι  οι αξίες της Ανάστασης να φωτίσουν την  κοινωνία να βρει την δύναμη να αντισταθεί στην μεγάλη επίθεση που δέχεται, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να νικήσει την μιζέρια και την υποβάθμιση και να χαράζει την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.
Γιάννης Σηφάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας
________________________________________

14 σχόλια:

  1. Ποιες αξιες της Αναστασης ρε σηφακη; ο Χριστος δεν ειναι αξια σαν την αλληλεγγυη την συμπονοια ρε σηφακη. Ο Χριστος ειναι ο Σωτηρας ρε Σηφακη που αναστηθηκε και νικησε το θανατο ρε σηφακη...το Πασχα ρε σηφακη δεν ειναι Πρωτοχρονια ρε σηφακη που ευχομαστε καλη χρονια και με αξιες υγειας ανθρωπιας κτλ....το Πασχα ειναι ρε ασχετε με την ορθοδοξια, γιορτη της Αναστασεως Θεανθρωπου Ιησου ρε σηφακη...ολοι οι αθεοι θελετε και δημαρχεια! Δε ντρεπεστε...αλλα θα σας κανονισει ο λαος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι αγαπησιάρηδες είστε όλοι οι θρησκόληπτοι. Κολλημένα μυαλά.
      Ευχές έδωσε ο άνθρωπος δεν σου έθιξε τα θεία.
      Λίγο πολιτισμός δεν βλάπτει ρε παιδιά. Και στο κάτω κάτω μίλησε για αξίες της Ανάστασης. Εσύ αυτά μαθαίνεις μέσα στην εκκλησία, που είναι ο σεβασμός προς τον άλλον, που είναι οι δικές σου αξίες για τους συνανθρώπους σου.

      Διαγραφή
    2. Ο Χριστός δεν δίδαξε τον φανατισμό και την υβρεολογία, δήθεν πιστέ 11:30μμ ! Φυσικά τι να καταλάβεις από αξίες, άξιος της μιζέριας σου είσαι. Διάβασε και λίγο και βάφτισε το κεφάλι σου λίγο στην αξία της σκέψης και του προβληματισμού. Όσο για τις υποδείξεις στον λαό κράτα τες για την πάρτη σου, ο Κύριος δίδαξε: "Τα του Καίσαρος των Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ"!! Φυσικά αυ΄τες τις μέρες θυμηθήκαμε και τους Γραμματείς και Φαρισαίους υποκριτές, μήπως σου μοιάζουν λίγο, κοιτάξου στον καθρέφτη, καληνύχτα...

      Διαγραφή
    3. Ο Χριστός σταυρώθηκε για να σώσει τις ψυχές μας. Δεν καταιβαίνει για δήμαρχος. Απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.

      Διαγραφή
    4. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ....

      Διαγραφή
  2. Αθεος δεν εισαι; τι τις θελεις τις ευχες;τα εγκομια και η Ανασταση για σενα ηταν ευκαιρια για να κανεις δημοσιες σχεσεις; ε, ΝΤΡΟΠΗ.ΣΟΥ.Στηριζε οτι πιστευεις και ασε τις γελοιοτητες φαινεσαι αστειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΗΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ,ΑΛΛΑ.............ΠΗΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΛΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσύ που έγραψες τα παραπάνω << θεοσεβούμενε>> δεν είσαι τίποτα άλλο από έναν ταλιμπάν της ορθοδοξίας... που σας βλέπουμε οι υπόλοιποι και δεν θέλουμε να πατήσουμε το πόδι μας στην εκκλησία... Το μήνυμα του Σηφάκη σε πείραξε για να βγάλεις την ¨θεάρεστη¨ χολή σου.. Ο Γιάννης είναι ο πιο ικανός υποψήφιος Δήμαρχος και ας μην φοράει φωτοστέφανο... Τους είδαμε και αυτούς που κάναν τους μεγαλόσταυρους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΕΓΩ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΜΕ.

      Διαγραφή
  5. Μαζί σου Γιάννη να αλλάξουμε την Αλμωπία, ο μόνος άξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι μου συνοδοιποροι του σηφακη...αγαπητα μου κομμουνια 12θειστες και ο,τι αλλο! Εδω δε προκειται περι φανατισμου μην γελιεστε...εδω απλα εξηγουμε στον σηφακη τα περι ορθοδοξιας τα οποια μεσω της δηλωσης του εδειξε οτι αγνοει πληρως! Αστοχη απαιδευτη η δηλωση σαν να μιλησε για τα χωραφια ενας υπαλληλος της τραπεζας....δε βλαπτει εσεις οι ντεμεκ υποψηφιοι να μιλατε για οσα ξερετε! Και αν δε τα ξερετε τουλαχιστον ρωτηστε καποιους που ξερουν! Μην βγαζετε ανακοινωσεις που σας εκθετουν!!!ο θεος να σας φωτισει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε ΣΗΦΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ -ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.
    -ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ κυρίων:ΜΠΙΝΟΥ-ΖΕΡΖΗ του πρώην δήμου Αριδαίας, ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ-ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ του πρώην δήμου Εξαπλατανου ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΈΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΜΙΑ 12.000.000 ΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
    -ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΠΗΓΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ –ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ?
    -ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    -ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Κε ΣΗΦΑΚΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.
    -ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ Υπογρ.Δ.Π.ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι τελείως άσχετος φίλε...όσα γράφεις δεν στέκουν και όσοι αναφέρεις έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο ο καθένας σε άλλο βαθμό αλλά σίγουρα γίναν πολλά! όσα δεν είδε ποτέ άλλοτε ο τόπος...όσο για τον τύπο που αναφέρεις είναι μια καμένη υποψηφιότητα με σίγουρη την ήττα στις ερχόμενες εκλογές....περαστικά σας!

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΡΕ, ΟΛΟΥΣ- ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)