Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Εκλογικές δαπάνες





Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η ιστοσελίδα του ΥΠ.ΕΣ. για την καταχώριση των εκλογικών δαπανών των συνδυασμών και υποψηφίων για τις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει και λειτουργεί κανονικά. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και καλούνται όλοι οι υπόχρεοι να ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλούστατη και περιγράφεται στην ιστοσελίδα της διαφάνειας η οποία είναι προσβάσιμη από τον σύνδεσμο που υπάρχει στο διαδικτυακό τόπο του ΥΠ.ΕΣ. www.ypes.gr/el/elections/  και στο www.ekloges.ypes.gr .
Τα στοιχεία που θα αναρτώνται στην πύλη είναι:
- Οι πλήρεις  λίστες των υποψηφίων κάθε συνδυασμού
- Τα έσοδα( από εισφορές και διάθεση εισιτηρίων)
- Οι δαπάνες (είδη δαπανών)
- Οι πληρωμές των δαπανών
Σημειώνεται ότι ειδικά για τους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα καταχώρισης συνδέσμου που θα παραπέμπει στην προσωπική ιστοσελίδα του κάθε υποψηφίου χωριστά.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα αυτή για λόγους προβολής και ενημέρωσης σχετικά με τις υπόλοιπες προεκλογικές τους δραστηριότητες.
Τέλος υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι αυτών οφείλουν να έχουν καταχωρίσει μέχρι την ανακήρυξη των συνδυασμών όλες τις εκλογικές δαπάνες και τα έσοδα που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Τα έγγραφα για την πιστοποίηση του συνδυασμού ώστε να παραλάβουν τον κωδικό δημοσιοποίησης πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. ΤΟΥ Υπουργείου Εσωτερικών, Ευαγγελιστρίας 2, Αθήνα 101 83, ( κα Αρχοντούλα Κορμπάκη 2131361156 και Ιωάννης Χατζέλλης 2131361370).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)