Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αναμένονται «μεταγραφές» για τις εκλογές



 

Τουλάχιστον δύο «μεγάλες μεταγραφές αναμένονται οσονούπω στου συνδυασμούς Δ. Μπίνου και Δ. Πασόη .
Στον πρώτο σχεδόν έχουν συμφωνήσει , σύμφωνα με πληροφορίες μετά  από σκληρές διαπραγματεύσεις δύο γυναίκες. Η μία ήταν εκλεγμένη με τον Πέτρο Ζέρζη στην θητεία αυτή και η άλλη στην προηγούμενη.
Ο Συνδυασμός του Δ. Πασόη σχεδόν έχει συμφωνησει με άτομα που είναι βέβαιο ότι θα κρίνουν τουλάχιστον πολλά στον πρώτο γύρο.

15 σχόλια:

  1. ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ - ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.
    ΟΛΗ Η ΑΨΑΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΗ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΨΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπίνο φαντάζομαι μετά από ώριμη σκέψη συμπεριλάβατε την κα Ζιάκα στο ψηφοδέλτιο σας.
    Για να γνωρίσετε λίγο καλύτερα τα πράγματα και εσείς αλλά και οι ψηφοφόροι καλό θα ήταν να ανατρέξετε σε κρίσιμες αποφάσεις της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Η κυρία τις περισσότερες φορές ψήφισε λευκό. Τις υπόλοιπες δε, ψήφισε ότι και ο κύριος Αποστολίδης. Απορώ γιατί δεν παίρνετε και τον κύριο Αποστολίδη μαζί σας; Ποια ακριβώς ήταν τα κριτήρια σας στο να πάρετε την μία αλλά να αφήσετε τον άλλο; Δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά. Απλά ο ένας έκανε πολύ φασαρία στις συνεδριάσεις και η άλλη δεν έβγαζε άχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό θα πει το συμφέρον πάνω από όλα. Κύριε Μπίνο τι μαζέματα είναι αυτά;
    Πάρτε και τον κουμπάρο τώρα να δέσει το γλυκό. Απορώ γιατί τον αποκλείσατε με τόσο πείσμα. Δεν κολλάνε αυτά.
    Η κυρία Ζιάκα που ανησυχεί πολύ για την Αλμωπία, που μιλά για την υποβάθμιση των προηγούμενων χρόνων και μας υπόσχεται ότι θα βάλει ένα ληθαράκι αν την ξαναψηφίσουμε, ας κάνει τον κόπο να μας πει έστω και μία κουβεντούλα της στα δημοτικά συμβούλια. Εστω μία φράση ή μια πρόταση ή μια πρωτοβουλία της. Ας τα αφήσει τα ληθαράκια και ας μας πει τι ακριβώς έχει προσφέρει στα χρόνια της θητείας της στην συμπολίτευση και στην αντιπολίτευση. Κρυβόταν πίσω από τον Αποστολίδη, ήταν η ουρά του, αυτός μιλούσε και αυτή ψήφιζε. Όταν ζοριζόταν πολύ ψήφιζε λευκό. Τι μπορεί να προσφέρει σήμερα η κυρία;
    Τι ακριβώς θέλεις να μαζέψεις και να μας δείξεις κύριε καθηγητά.
    Άλλα έλεγες και άλλα κάνεις ή μάλλον αναγκάζεσαι να κάνεις.
    Επίσης ας μας εξηγήσει κάποιος πως μπορούν κάτω από την ίδια στέγη: Σωτηριάδης, Σαββίδης, Κετικίδης, Ζαχαριάδης, Ζιάκα, Σαπουντζής, Μαρμαρίδης, Χουρσόγλου, Βέσκος κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEIS PAREI SVARNA OLA TA BLOGS KAI GRAFEIS TA IDIA HSUXASE LIGO THA PATHEIS TIPOTA!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ είναι ήσυχη, εσύ θα μας πεις αν έχεις κάτι να αντιπαραθέσεις;

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΑΜΑΡΙΔΗ, ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, ΣΑΒΒΙΔΗ,ΖΙΑΚΑ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε να δούμε και τα ανεμομαζώματα του Πασόη για να βγάλουμε συμπέρασμα. Κάτι κουρασμένα παλικάρια πάνε για να πατήσουν .... ωρ την μπανανόφλουδααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΗΘΙΚΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ειναι αυτα που λες ρε? Τον Χουρσογλου τον διορισε ο Τζαμτζης. Οποτε αν δεν ξερεις μη μιλας. Δευτερον τι εμπαθεια ειναι αυτη??? Διοριζονται ανθρωποι σε αμισθες αλλα σημαντικες θεσεις για τον τοπο μας και αντι να χαρειτε βγαζετε ενα μενος και μια ζηλια που χαμηλωνει πολυ το επιπεδο......Η ζωη θελει ηρεμια και ανθρωπους ευτυχισμενους....Με αυτα που λετε οι ιδιοι και οι ιδιοι κατανταει μια συζητηση λασπης και λογικης "ο θανατος σου η ζωη μου".....Φτανει πια....

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΙΣΘΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ.ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑ..........@@@Ο ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Τι λες βρε γίδι που μας περνάς για ηλίθιους.
      Άμισθη θέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Σημαντική θέση για τον τόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Χουρσόγλου σε διοικητική θέση σε νοσοκομείο. Σα να λέμε ο Σαραβάκος κυβερνήτης διαστημικού σκάφους.
      Ευτυχισμένους ανθρώπους πού τους είδες; Ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος σε πληρώνουν; Που μου θέλεις και τους ανθρώπους ήρεμους, εγκάθετο κομματόσκυλο.

      Διαγραφή
  8. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΙΝΟ ΚΙ Η ΑΛΛΑ Η ΠΑΥΛΙΔΟΥ.....ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!ΩΡΑΊΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o pasohs pali dhmarxos poios beskos kai poia ziaka kai paylidoy ore mpino th tha patheis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)