Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Ιορδάνη Κυριακίδη.




«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης

      Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας , παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
        Ζω και δραστηριοποιούμαι  για πολλά χρόνια πάντα στον τόπο μου, συνεργαζόμενος με τους ανθρώπους του και προσφέροντας τις  επαγγελματικές μου υπηρεσίες  μου στους συντοπίτες μου.
       Στις δύσκολες μέρες που περνάν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες  έχουμε ανάγκη  μια Δημοτική Διοίκηση που είναι σε θέση –με γνώση, πρόγραμμα και ανθρώπινο δυναμικό - να εκμεταλλευτεί κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα της περιοχής, προσφέροντας  ευκαιρίες για την επιβίωση των μικρών μας επιχειρήσεων και απασχόληση.
      Η Δημοτική Κίνηση  «Αλλάζουμε την Αλμωπία»  με υποψήφιο  Δήμαρχο τον  Γιάννη  Σηφάκη, είναι η ευκαιρία που έχουμε για να μη χαθεί άλλος χρόνος. Η συνεχής υποβάθμισή των τελευταίων χρόνων στην Αλμωπία  να σταματήσει εδώ. Στις 18 Μαΐου, Αλλάζουμε την Αλμωπία.
Ιορδάνης Κυριακίδης.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας.


6 σχόλια:

  1. Εδω παπας εκει παπας ,που ειναι ο παπας;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλους να τα πείς αυτά, ο Ιορδάνης θα κατέβαινε με τον Χατζηδημητρίου, αυτός παραιτήθηκε και κατεβαίνει με τον Σηφάκη, φυσιολογική στάση. Τι να πει κανείς για κάτι Κονταξή, Κωνσταντινίδη ( κρίμα νέος άνθρωπος), Σωτηριάδη, Τάσιου και άλλους; δυστυχώς αποδείχτηκαν μικροί. Ιορδάνη πολύ καλή επιλογή σου να κατέβεις με τον Σηφάκη, θα σε ψηφίσουμε

      Διαγραφή
  2. 5,31 τουλαχιστον μνησηκακε δεν προδωσε και δεν ξεπουληθηκε. Τα αλλα κρατα τα για τον εαυτο σου. Χειμωνιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανε δημοτική διαχείριση και δεν πέτυχε ο Ιορδάνης φίλε; μάλλον έχετε χάσει κάθε ψυχραιμία, Ιορδάνη γερά!!

      Διαγραφή
  4. Χειμωνιδη λες μακ ... ακιες ,να σε συμβουλευσω πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απ την αμαθεια.Πολυ προσωπικα το πηρες .χαμλωσε λιγο την πτηση σου μη σου ερθει λιγουλακι ατσαλα.(συμβουλη)για να μη χτυπησεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)