Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

΄Κοντά σε Δ. Παυλίδου ο Δ. Μπίνους, μυστήριο ο Μπούλης





Πολύ κοντά στην συμμετοχή της Δήμητρας Παυλίδου στο ψηφοδέλτιο του βρίσκεται ο Δημήτρης Μπίνος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μένουν κάποια ζητήματα ακόμα  και η προσχώρηση της πρώην Αντιδημάρχου επί θητείας Π. Ζέρζη και πρώην Προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  θα ολοκληρωθεί.
Εκείνο που παραμένει μυστήριο , είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου (Μπούλης) από την Άψαλο. Ο ίδιος αποφεύγει να συνατηθεί με ανθρώπους του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου , που ανέκρουσαν πρύμνα , μετά τα πρώτα αλλαλούμ που έγιναν. Ο Δ. Παπακωνσταντίνου , που είναι ένας εμπειρότατος πολιτικός δεν φαίνεται να βιάζεται πάντως

13 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ. ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΝΟΣΕΙ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ? Ε Λ Ε Ο Σ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ!!!ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΠΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΜΑΡΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ...ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΡΤΕ ΑΦΘΑΡΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ,Σ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. ΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Δ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ Δ. ΜΠΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίμο το περίμενες αυτό? Μπήκες πρώτος να φτειάξεις ψηφοδέλτιο και τώρα δεν μπορείς να δραπετεύσεις. Αφού μπορείς να συμβιώσεις με όλους όσους παρκάρουν δίπλα σου Ο.Κ. είσαι μεγάλος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιμησμενοι Αλμωπες με παλιες συνταγες και με φθαρμενα προσωπα η Αλμωπια θα παει αλλα πεντε χρονια πισω. Ας το σκεφτουμε. Μιχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπίνο με τα λουλούδια σου ,τελειωμό δεν έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα αλλαξετε την Αλμωπια με παλια υλικα? Και να θεσουν υποψηφιοτητα εμεις θα τους μαυρισουμε. Η ευθυνη ειναι και δικη μας, των πολιτων, των ψηφοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασε να ανοιγουν λακκους. Οι ιδιοι θα πεσουν μεσα. Γιατι ειναι ολοι αυτοι που κατεστρεψαν την Αλμωμια με τους σημερινους συνεχιστες τους. Μαχημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)