Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συνάντηση Πριβαρτιτσάνη-Κράτσα




Συζήτηση με την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευροβουλευτή της ΝΔ κυρίας Ρόδης Κράτσα είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας Πέτρος Πριβαρτιτσάνης,
την Παρασκευή 25/4/14 σε γνωστό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών. Η κυρία Κράτσα περιοδεύει σε διάφορες περιοχές της χώρας ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της, ο κ. Πριβαρτιτσάνης αντάλλαξε απόψεις με την κυρία Κράτσα σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια, ενώ ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών έθεσε το θέμα της ανάγκης ενίσχυσης της οικονομικής παιδείας στα σχολεία. Για τα θέματα αυτά η κυρία Κράτσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε στον κ. Πριβαρτιτσάνη για νέα επαφή μετά τις εκλογές, έτσι ώστε να γίνει εκτενέστερη συζήτηση και ευρύτερη συνεργασία.

1 σχόλιο:

  1. ο ασόβαρος κ. στριβογυριστός όπως το τσουρέκι (μετάφραση του πριβαρτιτσαν-για οσους δεν ξερουν) την μιά μέρα δηλώνει στο δημοτικό συμβούλιο ότι πάει στα καθηγητικά του και την άλλη μέρα είναι υποψήφιος για να μας σώσει ΞΑΝΑ, τρομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)