Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο αξιότιμος κ. Χουρσόγλου με την αδύναμη μνήμη






Σωστός ο κ. Χ. Χουρσόγλου. Τα είπε τόσο ωραία  στην τηλεόραση,που λίγο έλειψε να τον πιστέψω και να κλάψω από συγκίνηση . Ας μου επιτρέψει όμως να τον ρωτήσω:

Γιατί απείλησε μέχρι και με εισαγγελέα να πάρει τα λεφτά για τα δημοτικά συμβούλια και δεν τα άφηνε να αγοράζουν λάμπες;

Γιατί όταν κάποιοι κατακλέβανε  στον αμαρτωλό δήμο Εξαπλατάνου , δεν έβγαζε άχνα;
Με τα λεφτά που κλέψανε μπορούσαν να αγοραστούν  λάμπες να φωτίσουν ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.
Αντί να ζητήσει έστω και τώρα μία συγνώμη από τον κόσμο , βγαίνει και το παίζει τιμητής των πάντων . Να δούμε πόσοι ηλίθιοι θα βρεθούν να τον ψηφίσουν. 

Εξαιρετικά  (δικαιολογημένα) εξοργισμένος

Α. Α. Π.

31 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΦ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ. (ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ). Κ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΕ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. (Κ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ). ΔΗΛ. ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΛ.) ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΧΕΡΙ. Ε ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ? ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ? ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ? ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Κ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Κ. ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΚΟΛΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ. ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ Κ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α.Α.Π. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΙΣΘΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ Μ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.Ο ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟΝ ΦΤΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΦ ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ.. ΚΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
  7. Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΞΑΝΑ ΠΕΝΑΖΑΚΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.. ΛΕΝΕ ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ αγορασει ο δημαρχοσ λαμπεσ μηπως και δουνε φωσ στ ην Καρατζοβα. ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ..ΕΡΕ ΣΕ ΣΕ ΤΙ ΑΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ630 ΕΥΡΩ.. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ 680.. ΕΠΙ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ 1500 Κ 2100 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ..ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΩΡΑ.. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΕΗ ΤΩΡΑ ΟΧΙ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ..

      Διαγραφή
  8. Τι λες φίλε μου δικαιολογημένα εξοργησμένε.όλοι για την κουτάλα το τομάρι τους και τίποτε αλλο,σιγα μην δεν ζητήσουν τα λεφτα,αφου οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε και πάνε απο συνδιασμό σε συνδιασμό για να ξεχασουν την πίνα τους δεν τους φθανουν όλα οσα εφαγαν τόσα χρόνια,τέτοιοι ειναι πολλοι ΜΑΥΡΙΣΜΑ πριν ειναι πολυ αργά ,να κάτσουν στα σπιτια τους και να σταματήσουν επι τέλους σαν την μαιμου που παει απο κλαδι σε κλαδί ,αυτοι να πηδουν απ τον ενα συνδιασμο στον αλλα ΝΤΡΟΠΗ τους η ας κανουν ενα συνδιασμο ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ολοι τους ..Εμεις φταίμε που ψηφιζουμε τετοια λουλουδια καιρός να τους στείλουμε στα ΜΠΑΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χουρσογλου εθνοπατερα της Αλμωπιας που μας εσωσες και δεν το πηραμε ειδηση; Φερεφωνο της ρεμουλας και της αναξιοπιστιας για τη τσεπη σου. Ενα αποκομματο του κομματικου σωληνα του κουμπαρου σου Τακη εισαι και παλι για τη τσεπη σου. Χρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα τον πολιτικο που θα σωσει την Αλμωπια. Μια χαρα φιαχτηκε τοσα χρονια, αντε σπιτι σου. Λογια, λογια και τιποτα αλλο. Παρτακιας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Χουρσογλου οπως και ο Μπινος πιυ τον πηρε υπο την προστασθα του(να το χαιρεται). Δεν ηξεραν τι μεγαλο φαγοπο γινοταν τοτε; Τωρα που το εμαθαν γιατι ολοι μαζι εκαναν εταιρεια κουκουλωματος που τη λενε Αλμωπια της καρδιας μας; Δεν συμμετεχουμε κυριοι στο παιχνιδι σας. Ετσι σαςμαυριζουμε. Ψηφθζουμε δαγκωτο αλλαΖουμε την Αλμωπια με το Γιαννη Σηφακη. Γιατι και ο Πασοης τη διαφανεια που ευγγελειζοταν την εκανε κουρελου. Μαυρο λοιπον και στο θεαθηναι της νεας εποχης για την Αλμωπια που εμεινε στα χαρτια του 2010. Ματρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιοι της μοιρας μας για τους αναξιους που πατε να επανεκλεξετε. Λαθος που επαναλαμβανεται δεν ειναι λαθος. Ειναι σκοπιμοτοτητα. Οποτε το μαυριζουμε το κυριο κσι το συνενοχο συνδυασμο του. Ψηφιζουμε καθαρα Σηφακη. Χριστοφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΑΝΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΣΩΣΤΟΣ. ΜΠΑΝΑΝΑ,ΑΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΚΑΤΕΒΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΜΠΑΝΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΗΜΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΨΟΛΙΑ..

      Διαγραφή
  14. Χρηστο απο τη γυναικα σου και Δεσποινα απο τη μανα σου τερμα οι εκβιασμοι και οι ψηφοθηριες απο το κεντρο υγειας Αριδαιας. Η δεξαμενη στερεψε. Ντροπη σας που χρησιμοποιησατε τους ψηφοφορους για τη τσεπουλα σας. Χαραυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστο εσυ δεν ηξερες τις αρπαχτες ουτε ο παρατρεχαμενος προεδρος του τοτε δημοτικου συμβολιου Τοπαλιδης Γεωργιος; Α ρε σανιδα που σας χρειαζετε απο το κοσμο. Και δεν νρεπεστε και περιφερεστε. Θα μου πεις για περιφορα ειστε. Μπινο μαυρο λοιπον για την επιλογη σου. Μανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρηστο ματρωνα χριστοφορε χαραυγη μανια, επειδη εισαι ο ιδιος ανοητος που γραφεις οτι να ναι, συνελθε κ μην φαντασιωνεσαι πραγματα! Αν οντως ειναι υπευθυνος ο χουρσογλου, θα τιμωρηθει απο το νομο! Επειδη ομως τιποτα δεν του καταλογιστηκε, σκασε επιτελους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΤΟΥΦ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ?

      Διαγραφή
    2. Επομένως δεν του καταλογιστηκε τιποτα και εσυ συκοφαντεις!!! Ολα τ αλλα που λεςδειχνουν ζηλεια κ μαλλον θα ηθελες πολυ τη θεση του! Κριμα, ειναι πιασμενη κ οσο μενος κ να βγαλεις παλι θα παρει παρα πολλες ψηφους κ θα ξαναρουφηξεις το αυγο σου...

      Διαγραφή
    3. ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ? ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Α Ε Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ε Σ!

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΑΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ.. ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.. 40 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Κ Ο Κ. ΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 1000 Κ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ!!! ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

      Διαγραφή
    2. τι κάνει ρε παιδιά και τον ζηλεύετε ?ειναι απο του λιγουσ που εχουν προσφερει στον τοπο τουσ , αλλα προσφορα μονο με αμοιβή,

      Διαγραφή
  18. Για τον 11,21 για να σκασεις πρεπει να φωναζεις να μιλας να κουβεντιαζεις να συνομιλεις να γκσριζεις κλπ. Και οχι να γραφεις. Οποτε IQ ραδικιου. Δεν ντρεπεστε υποκριτες που κανατε και εξουσια. Χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να ντρεπεσαι που πισω απο την ανωνυμια συκοφαντεις! Ενας ψευτης εισαι που επιασες και ρολο δικαστη, ενας κοινος συκοφάντης! Γραψε το ονομα σου και κανε επωνυμη καταγγελια και πηγαινε επισημα τον κυριο χουρσογλου στη δικαιοσυνη, αλλά με τι θα τον πας, με ψεμματα και φαντασιώσεις? Ενας ανοητος ζηλιαρης ανθρωπος εισαι, γι αυτο σκασε

      Διαγραφή
  19. Διαβασα το χρηστο τη ματρωνα το χρηστοφορο τη χαραυγη τη μανια. Και ειδα οτι γραφουν αληθειες. Οποτε κυριε Χουρσογλου εισαι ενας πολιτικα αναξιος ανδρας. Που ενω εισαι δημοσιο προσωπο δεν δεχεσαι και δεν παραδεχεσαι οτι η πολιτικη ειναι εθελοντισμος και οχι οικονομα. Που εκανες ολα αυτα τα χρονια. Μη συνεχισεις να γραφεις εσυ και τα παραγωγα σου. Διερωτομαι ο κυριος Μπινος που βρηκε τοσα πολιτικα ξοανα να παρει μαζι του. Κυριε Χουρσογλου δεν παραγεται πολιτικη ουτε ηθος μονο οπισθοδρομηση τελεια και παυλα. Χαμινια που βαλατε την Αλμωπια στο τρυπακι της συντεχνιας του τιποτα. Σας βαρεθηκα βαρυδια του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 10,46 ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. Α!, ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ, ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν σε ειδαμε στη μεγαλη γιορτη στη χωρα που παραγει δημαρχους και βοηθους της ραμολιας. Π.χ Μαρμαριδης κυριε Χουρσογλου. Κριμα Αλμωπεις για την καταντια μας........... Ας μσθουμε να ψηφιζουμε επιτελους. Ας τους δτειλουμε ολους αυτους στα σπιτια τους . Γιατι μια φορα μας προδωσαν παντα θα μας προδιδουν οι εφιαλτες αυτου του τοπου...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. eno ama psifisete sifaki eiste oloi kalimenoi.oloi oi kathusterimenoi ekei mesa einai.na skefteite mono oti ithele na mpei kai o tsantalis,an einai dunaton.
    exete ginei oloi politikoi kai as prizete allla an erthoun sto xorio sas pozarete mazi tous me ena xamogelo mexri ta aytia.kai epitelous samandi stamata na promotareis ton pasoi giati edo mesa vlepo na laspologeis olous tous upoloipous,aisxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)