Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κορόϊδο Δημητράκη



Μην κλαις και μην οδύρεσαι Δημητράκη Πασόη.
Πράγματι κράτησες την δύναμή σου ,αλλά το αποτέλεσμα λέει Δημήτρης Μπίνος Η διαφορά είναι δύσκολο έως αδύνατο να ανατραπεί. Το ξέρουν και οι πέτρες.  Το ξέρις και εσύ Συμμάζεψες τον Δήμο, μείωσες τα χρέη  και περιόρισες  λόγω οικονομίας  αναγκαστικά ην λειτουργικότητα του Δήμου. Τώρα θα έρθουν στα έτοιμα  τα «κοράκια» και θα περάσουν καλά για μια πενταετία .(ίδίως κάποια γνωστά «σαΐνια»)  Άντε, εσύ καλά να πάθεις . Ο κόσμος τι φταίει που τους ξανάφερες στον Δήμο;
Α.Α.Π.

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ..... Η ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΠΑΣΟΗΣ-ΚΑΛΔΕΡΜΙΤΖΗ-ΠΑΡΟΥΤ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ, ΤΡΕΙΣ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κερδίσει ο Πασόης, θα είναι αντιπολίτευση ο ίδιος με άλλους 5.
      Σύνολο 6 σύμβουλοι.
      Δηλαδή από Εξαπλάτανο ένας ή δύο: ο Παρούτογλου ή και η Καλδερεμτζή και από Αριδαία τρεις ή τέσσερις: οι Τσερκέζος, Μπαγκή, Νικολαίδης ή και ο Ιωαννίδης (Τσέχος).
      Αυτά με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
      Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο κύριος Αποστολίδης δεν θα είναι δημοτικός σύμβουλος μετά από πάνω από 15 χρόνια. Επιτέλους ας τελειώνουμε με τον συγκεκριμένο και με δαύτους. Εχει επιδοθεί σε αγώνα δίχως γυρισμό για να κρατηθεί μέσα, έχει αλαφιάσει, θα μείνει απ` έξω και έχει λυσσάξει.
      Ο Σπρίτος με 241 ψήφους ήθελε και αξιώματα και έμμισθες θέσεις, ο Τσαβδάρης ήθελε 4 χρόνια αντιδήμαρχος και τον πείραξε που τον άλλαξε, στριφογύρισε γύρω από τον εαυτό του και ξαναγύρισε, κάτι άλλοι και άλλες ήθελαν να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα με εξασφαλισμένο μισθό.
      Βολεύονταν όλοι και θέλουν ακόμα να βολευτούν πίσω από έναν ανασφαλή, άβουλο και άτολμο δήμαρχο που δεν τον πιστεύουν ούτε λεπτό, αλλά σιώπησαν και σιωπούν για να βολευτούν.
      Ας τελειώνουμε επιτέλους.
      Όχι άλλη επισθοδρόμηση και αναβλητικότητα.
      Φτάνει.
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ0
      ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ.
      Ενα ηχηρό ΟΧΙ την επόμενη Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG??? ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ?

      Διαγραφή
  2. Ελα να τα ανατρεψουμε....Ο Πασοης αξιζει αλλη μια πενταετια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασόη γερά και τίμια.... Η Αλμωπία σε προτιμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτος ο χαχαχαχ α μηπως εχει καποιο ψυχολογικο προβληματακι μηπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παραμυθι θελει ο κοσμος πασοη....... το καταλαβες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)