Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο επαφών προς τον χαρακτήρα και τη στόχευση, συνέχισε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης  ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ την προσπάθειά της.

Το στοιχείο που κυρίως αναδεικνύεται στις καθημερινές επαφές, αφορά τον τρόπο και την προσπάθεια της γέας γενιάς, ώστε νέοι άνθρωποι να έρθουν στο προσκήνιο.
…….θέλουμε να μετουσιώσουμε σε πράξη κοινωνικά αιτήματα της εποχής, όπως είναι η ανανέωση, το φρεσκάρισμα των πολιτικών λόγων, τον ρεαλιστικό λόγο…είπε η Παπαδάκη σε συνομιλία της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της και συνέχισε λέγοντας……μπορεί η αποστροφή στον πολιτικό κόσμο να γιγαντώνεται, όμως εμείς οι νέοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για το καινούριο……και κατέληξε….όσο και αν οι αναγνώσεις του χθες, ο παραγοντισμός δεν υποχωρούν, είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε μάχη για την ανατροπή τους.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης με επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς.
Αυτές όμως που παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν στο Κέντρο Πρόληψης Όραμα και στην Αναπτυξιακή Πέλλας.
Οι προνοιακές δράσεις και ο προγραμματισμός ανάπτυξης είναι βασικές κατευθύνσεις για την προοπτική που οφείλουμε όλοι οι ενεργοί πολίτες να δώσουμε στον τόπο μας. Οι φορείς που έχουν αυτόν τον χαρακτηρισμό θέσης πρέπει να μείνουν ενεργοί και το πιο σημαντικό βιώσιμοι και σε αυτήν την κατεύθυνση ορθολογικής διαχείρισης με ποιοτικά γνωρίσματα επιβάλλεται να κινείται και το θεσμικό πλαίσιο του κράτους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)