Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου ,πρόεδρος στην ΕΠΣ Κιλκίς



 


Σε προσωπικό θρίαμβο  ενός παλιού γνώριμου στη Πέλλα του Βασίλη Χατζηαποστόλου , που διατέλεσε Νομάρχης Πέλλας  εξελίχθηκαν οι φετινές εκλογές γιά την νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κιλκίς.


Η παράταξη του μακροβιοτέρου στην ιστορία της ένωσης προέδρου (με την λήξη της νέας θητείας του θα συμπληρώσει …35 έτη στην προεδρεία!) κέρδισε… και τις ένδεκα έδρες του διοικητικού συμβουλίου, κάτι που συμβαίνει γιά πρώτη φορά στα χρονικά των διοικητικών της ΕΠΣΚ.

Επίσης, ανέδειξε και τα δώδεκα αναπληρωματικά μέλη, ενώ εξέλεξε και τα τρία μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, σε έναν ορισμό της απόλυτης κυριαρχίας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τελευταίος σε σταυρούς εκλεγείς τακτικός διοικητικός σύμβουλος του Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο Σταύρος Ξουπλάκης συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους (31) από τον πρώτο της παράταξης του Βασίλη Αντωνιάδη, που ήταν ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βασιλειάδης (28), ο οποίος ξεπέρασε κατά μία τον κ. Αντωνιάδη!

Ειδικότερα, γιά το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΚ εξελέγησαν τακτικά μέλη οι Βασίλης Χατζηαποστόλου (39), Σάββας Αντωνιάδης (38), Κώστας Πάταρας (38), Γιάννης Κιουρτσίδης (37), Παύλος Πετρίδης (36), Σάββας Κουραλίδης (36), Γιώργος Παρασκευόπουλος (35), Τριαντάφυλλος Τσαρίδης (35), Χαράλαμπος Δαμιανίδης (34), Άγγελος Αρκούδας (32) και Σταύρος Ξουπλάκης (31).

Την εξελεγκτική επιτροπή θα στελεχώσουν οι Μιχάλης Αλεξόγλου, Στέργιος Παπαδόπουλος και Ιωσήφ Τομπατζίδης, ενώ δεν εξελέγησαν οι Κυριάκος Ανδριανίδης, Κυριάκος Μαραντίδης και Κυριάκος Λαζαρίδης της παράταξης Βασίλη Αντωνιάδη.

Τέλος η κατάταξη των αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου όλων της παράταξης Βασίλη Χατζηαποστόλου, είναι Γιάννης Σιδηρόπουλος (34), Ιωακείμ (Μάκης) Κατακαλίδης (27), Γιάννης Μουρτιάδης (26), Περικλής Τρούπης (24), Παναγιώτης Αθανασιάδης (24), Χρήστος Πεχλιβάνης (24), Γιάννης Καλογιάννης (23), Γιάννης Πασχαλίδης (19), Γρηγόρης Κιουρτσίδης (18), Χαράλαμπος Ασλανίδης (18), Γιώργος Μωυσίδης (18) και Στάθης Καραπαναγιωτίδης (15).

Στο διοικητικό συμβούλιο δεν εξελέγησαν οι Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βασιλειάδης (28), Βασίλης Αντωνιάδης (27), Χαράλαμπος Πολιτίδης (27), Σάκης Γιαλιάς (27), Αλέξης Ιγνατιάδης (26), Κυριάκος Αρναουτίδης (24), Στέργιος Τάτσης (24), Δημήτρης Κυριακίδης (24), Γιώργος Καλιοντζίδης (23), Ευθυμία Μιχαηλίδου (22), Στέφανος Μάλγαρης (7) και Χάρης Βαπορίδης (3). Εξ αυτών ο κ. Μάλγαρης ανήκει στην παράταξη Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο κ. Βαπορίδης είναι ανεξάρτητος και όλοι οι άλλοι ανήκουν στην παράταξη Βασίλη Αντωνιάδη.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2.5.14, στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς.

πηγη  ΜΑΧΗΤΗΣ .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)